Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debutează ca antrenor în Superliga cu FCU Craiova! Portughezul ales de conducători: "100%! Urmăreşte meciurile de la noi din campionat" | EXCLUSIV

Debutează ca antrenor în Superliga cu FCU Craiova! Portughezul ales de conducători: "100%! Urmăreşte meciurile de la noi din campionat" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Preşedintele de la Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer, a oferit ultimele detalii din jurul numirii surprinzătoare de pe banca tehnică a nou-promovatei. Portughezul Anthony da Silva (43 de ani) vine în Copou pentru a salva echipa.

Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Poli Iaşi, anunţă de ce Leo Grozavu a fost schimbat

Poli Iaşi a suferit a doua înfrângere consecutivă din play-out-ul Superligii, este pe loc de baraj, iar pentru situaţia sportivă a plătit antrenorul. Poli Iaşi a anunţat oficial plecarea lui Leo Grozavu, iar la scurt timp a venit şi propunerea pentru înlocuitorul său. 

"Aţi văzut lipsa de rezultate, am suferit în ultimele momente. Leo a avut susţinere totală din partea mea, toţi din club l-au sunat, toţi factorii de decizie, iar după cele două eşecuri, la Galaţi, unde am avut o repriză modestă... Da, eu aşa credeam, că putem fi mai sus. Echipa a arătat momente bune în sezonul regulat, când putea fi mai sus. Am început cu stângul cu Galaţi şi Botoşani. Eu cred că puteam mai mult.

Chiar dacă am avut jucători de experienţă, plecând de la Silviu Lung, nu e uşor. Am avut o serie de accidentări, am avut accidentări stupide şi lotul a suferit. Sunt mulţi factori", a spus Cornel Şfaiţer, pentru Orange Sport. 

Anthony da Silva, dublul campion al României cu CFR Cluj, va fi instalat ca antrenor la Poli Iaşi

Fotbalist la CFR Cluj, între 2007-2011, perioadă în care a reuşit să devină unul dintre mai buni străini din istoria clubului, fundaşul dreapta şi-a început cariera în antrenorat ca secund, la Academico Viseu, în liga a doua portugheză. Ca principal, Tony le-a condus pe: Oliveirense, Braganca, Vilar Perdizes, Chaves U19, Camerun şi Montalegre. 

Cornel Şfaiţer i-a confirmat sosirea la Poli Iaşi, unde va avea o misiune dificilă. 

"100%. Ne-am consultat până aseară târziu la Botoşani, am analizat până târziu. Nu iau decizii la cald, niciodată nu o fac, dar acum am făcut-o. Mai sunt şapte etape, aveam nevoie de antrenor şi de o schimbare. M-am gândit la o variantă de moment, aseară, m-am gândit la un antrenor străin. Nu ascund faptul că am primit multe propuneri. Decizia am luat-o azi, după discuţia cu Tony, cunoaşte campionatul intern, a urmărit jocurile şi am ales să optăm pentru el. Mi-a plăcut de el după dialogul purtat. 

Da, urmăreşte meciurile de la noi din campionat, vă spun ce informaţii am şi ce mi-a spus despre jocuri. Este posesor al licenţei Pro UEFA şi mi-a plăcut ca jucător",  a adăugat conducătorul, despre schimbarea antrenorului. 

Tony debutează la Poli Iaşi pe teren propriu cu FCU Craiova 1948, luni, 8 aprilie, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro: "Din această cauză am preferat să nu avem un interimar, am preferat un antrenor care să aducă un alt mesaj, cunoaşte foarte bine limba română, portugheză, franceză, engleză", a mai spus preşedintele de la Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: tony da silvatony da silva antrenor poli iasicornel sfaiter poli iasi 

viewscnt
Articole similare