Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ai antrena la FCSB?” Marius Şumudică a dat imediat răspunsul: „V-am mai spus asta!”

„Ai antrena la FCSB?” Marius Şumudică a dat imediat răspunsul: „V-am mai spus asta!”

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică a dat verdictul în ceea ce priveşte o eventuală colaborare cu FCSB.

Marius Şumudică, despre o colaborare cu Gigi Becali la FCSB

Întrebat despre FCSB, tehnicianul a precizat o dată în plus că nu şi-ar dori să antreneze liderul din Superliga României. Ba mai mult, Şumudică nu mai vrea să audă discuţii pe marginea acestui subiect.

„(n.r. Ai antrena la FCSB?) Nu! E un subiect închis pentru mine. N-are rost să deschidem subiectul ăsta. Nu! Clar. Nu, nu, nu, nu deschid subiectul. V-am spus nu vreau să creez iar... Se scoate din context. Nu! Este un subiect închis", a declarat Şumudică, potrivit gsp.ro.

Marius Şumudică este liber de contract după despărţirea de turcii de la Gaziantep.

Marius Şumudică, cucerit de un jucător de la Rapid: ”N-am mai văzut aşa calitate”

Cu 14 goluri marcate în 16 partide din Superligă, în acest sezon, Albion Rrahmani a intrat pe radarul mai multor formaţii importante din Europa.

Marius Şumudică a rămas cucerit de Albion Rrahmani.

”Eu nu am mai văzut vârf de atac de calitatea lui de la Thereau. Eu nu am mai văzut aşa calitate la un vârf de atac… Stângul, dreptul, lovitură de cap… Păi Dawa (n.r. Joyksim Dawa, fundaşul central al lui FCSB) nu a câştigat un duel aerian.

Dawa, sau cine a fost fundaş central, nu a câştigat un duel aerian pe Arena Naţională cu el (n.r. în meciul Rapid - FCSB, scor 4-0). N-a câştigat un duel aerian.

Deci, lovitură de cap, stăpânire de sine, tehnicitate, viteză, stângul, dreptul, simte golul, bun pe combinaţii, ce-i mai trebuie unui atacant? Din punctul meu de vedere, este complet… Îi felicit pe cei care au descoperit acest jucător şi îi felicit pe cei care au luat decizia de a-l transfera”, a spus Şumudică, la Fanatik

 

Afla mai multe despre: marius sumudicafcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare