Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Desconsiderare totală”. A fost schimbat după nici 30 de minute în Farul - FCSB. Jucătorul, reacţie nervoasă la ieşirea de pe teren | VIDEO

”Desconsiderare totală”. A fost schimbat după nici 30 de minute în Farul - FCSB. Jucătorul, reacţie nervoasă la ieşirea de pe teren | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut în meciul cu Farul o schimbare după nici 30 de minute de joc. Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost ghinionistul care a ieşit de pe teren, dar a avut o reacţie ce poate fi considerată nepotrivită.

Farul Constanţa şi FCSB se întâlnesc în cadrul etapei a doua din play-off-ul Superligii României.

Fotbalistul a fost schimbat după nici 30 de minute. Ce a făcut la ieşirea de pe teren

În echipa de start a liderului la zi din campionat s-a regăsit şi Eduard Radaslavescu, cel care a fost jucătorul eligibil pentru regula U21.

Dar nu a rezistat foarte mult pe teren. A fost scos de pe teren în minutul 28. În locul său a fost introdus Octavian Popescu, cel care a devenit noul jucător de regulă al roş-albaştrilor.

Totuşi, Eduard Radaslavescu a avut o reacţie neaşteptată la ieşirea de pe teren. În loc să ia loc pe banca tehnică alături de ceilalţi colegi de echipă, jucătorul în vârstă 19 ani a plecat nervos direct la vestiare.

Mai mult, la ieşirea de pe teren, a fost consolat de mai mulţi colegi de echipă, printre care Mihai Lixandru, Risto Radunovic, Adrian Şut şi căpitanul Darius Olaru.

Când a bătut mâna cu Octavian Popescu, cel care avea să-i ia locul, nici nu s-a uitat spre acesta.

Unul dintre comentatorii partidei de la Ovidiu, Emil Grădinescu, a reacţionat: ”Desconsiderare totală”. 

Echipa de start a FCSB-ului în duelul cu Farul:

  • Târnovanu - Creţu, Ngezana, Chiricheş, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru - Radaslavescu, Băluţă, Coman; Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruţ, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Antwi, Toma, Alhassan, Popa

Afla mai multe despre: fcsbfarul fcsbeduard radaslavescu 

viewscnt
Articole similare