Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a vorbit serios! De ce nu a răspuns atacului venit dinspre Dan Şucu. Unde se află acum: "Săptămâna asta va sta acolo" | EXCLUSIV

Gigi Becali a vorbit serios! De ce nu a răspuns atacului venit dinspre Dan Şucu. Unde se află acum: "Săptămâna asta va sta acolo" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Atacul acţionarului de la Rapid, Dan Şucu, la adresa FCSB a fost parat doar de Mihai Stoica. Conducătorul liderului Superligii a dezvăluit unde se află finanţatorul Gigi Becali, pentru restul săptămânii.

Unde se află acum Gigi Becali şi de ce nu-i dă replica lui Dan Şucu: "Săptămâna asta va sta acolo"

Superliga "s-a încins" în ultimele săptămâni, atât din punct de vedere sportiv, cât şi pe plan declarativ, între echipele din fruntea clasamentului. 

FCSB conduce clasamentul din play-off după prima etapă, cu 35 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova a urcat pe locul secund, cu 28, iar Rapid a picat pe al treilea, cu 28 de puncte. 

Impulsionaţi de victoria cu 4-0 contra FCSB-ului, rapidiştii au intrat cu mari speranţe în play-off, iar Gigi Becali a ieşit la scurt timp distanţă cu un discurs paşnic, în care şi-a cerut iertare celor pe care i-a contrat din fotbal. De altfel, în aceeaşi intervenţie, afaceristul a anunţat non-combat, odată cu startul Postului Paştelui, pe 18 martie. 

Deşi şi-a dorit linişte, clubul FCSB a fost criticat de Dan Şucu pentru felul în care a transferat din curtea echipelor cu care urma să joace, iar MM Stoica a oferit prima reacţie la atacurile sosite dinspre Rapid. 

În tot acest timp, Gigi Becali nu a ieşit cu declaraţii publice, semn că respectă ce a anunţat în perioada sfântă. 

MM Stoica a dezvăluit că Gigi Becali este plecat la o mânăstire şi că n-au abordat atacurile venite din partea rivalilor. 

"Gigi e plecat la o mânăstire şi săptămâna asta va sta acolo. Are semnal, dar n-am vorbit (n.r. - despre atacul lui Şucu)", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

De asemenea, MM Stoica a fost de părere că Sepsi şi Marius Ştefănescu ar trebui să acţioneze, în urma afirmaţiilor lui Dan Şucu

Afla mai multe despre: dan sucudan sucu rapiddan sucu fcsbmm stoicamm stoica dan sucugigi becaligigi becali dan sucu 

viewscnt
Articole similare