Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia FCSB-ului, după acuzele venite dinspre Rapid: ”O chestiune foarte gravă! Sepsi şi Ştefănescu ar trebui să acţioneze” | EXCLUSIV

Reacţia FCSB-ului, după acuzele venite dinspre Rapid: ”O chestiune foarte gravă! Sepsi şi Ştefănescu ar trebui să acţioneze” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB-ul a reacţionat după ce acţionarul majoritar al celor de la Rapid, Dan Şucu, i-a acuzat pe şefii ”roş-albaştrilor” că l-au acontat, deja, pe Marius Ştefănescu de la Sepsi, pentru ca acesta să nu joace în meciul direct din prima etapă a play-off-ului.

Mai exact, patronul rapidiştilor a afirmat că Marius Ştefănescu a încasat un cartonaş galben în finalul partidei cu Petrolul, doar cu gândul că va fi suspendat şi va rata partida cu FCSB, care ar urma să devină formaţia sa din vara viitoare, conform tuturor zvonurilor apărute în anturajul omului de afaceri.

Mihai Stoica: ”Cred că Sepsi şi Ştefănescu ar trebui să acţioneze!”

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, consideră că afirmaţiile făcute de Dan Şucu sunt extrem de grave şi nu au nicio bază.

În acelaşi timp, MM este de părere că oficialii celor de la Sepsi, dar şi fotbalistul în cauză, Marius Ştefănescu, ar trebui să ia măsuri pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete în viitor.

  • Dan Şucu ar putea fi reclamat la Comisia de Disciplină a FRF pentru a prezenta dovezi prin care să-şi susţină declaraţiile.

Mihai Stoica afirmă că toată această situaţie s-a creat doar pentru simplul fapt că Rapidul a pierdut meciul cu Farul, scor 1-2, iar FCSB a învins-o pe Sepsi, cu acelaşi scor, iar diferenţa dintre cele două rivale a crescut la şapte puncte.

Iată cum a decurs discuţia dintre Mihai Stoica şi Dan Udrea, din studioul Orange Sport:

Mihai Stoica: ”Eu cred că este o chestie foarte gravă, într-adevăr. Cred că cineva ar trebui să acţioneze. Mă refer la clubul Sepsi şi la Ştefănescu, pentru că sunt nişte atacuri direcţionate. Eu cred că sunt doar pentru am câştigat noi cu Sepsi. Dacă nu câştigam noi cu Sepsi, nu era nicio problemă”.

Dan Udrea: ”Cred că primul care trebuie să se sesizeze ar trebui să fie secretarul general, Vişan, pentru că este un semn de întrebare privind integritatea competiţiei”.

Mihai Stoica: ”Bineînţeles. Da, da”.

Afla mai multe despre: marius stefanescumihai stoicafcsb-sepsi 

viewscnt
Articole similare