Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să mă ierte!". Gigi Becali, cu capul plecat după ce FCSB a fost umilită de Rapid: "Iau o măsură. La revedere!"

"Să mă ierte!". Gigi Becali, cu capul plecat după ce FCSB a fost umilită de Rapid: "Iau o măsură. La revedere!"

FCSB

Comentarii

Umilinţa din derby-ul Rapid - FCSB 4-0 îl trece pe "mute" pe Gigi Becali (65 de ani), care a cerut iertare tuturor oamenilor din fotbal pe care i-a jignit cu mândria sa. Omul de afaceri a dezvăluit măsura pe care vrea să ia, după meciul pierdut drastic în faţa giuleştenilor.





Patronul FCSB nu vrea să mai dea declaraţii de presă, aşa cum obişnuieşte după meciuri, pe perioada postului Paştelui şi a anunţat că va pleca din România. Gigi Becali şi-a spălat public păcatele faţă de oamenii din fotbal cu care s-a contract, cu care a fost arogant şi pe care i-a jignit.

Gigi Becali îşi spală păcatele: "Îi rog pe toţi să mă ierte! Mă duc prin munţi, prin peşteri, e post, gata!"

Omul de afaceri care controlează FCSB, Gigi Becali, şi-a dezvăluit planurile pe termen scurt. Vrea să plece din România şi să se "cureţe" de păcate în postul Paştelui, astfel că nu va mai vorbi cu presa despre fotbal în perioada următoare, până la Paşte.

Dan Şucu şi oamenii cu care s-a contract, de-a lungul timpului, de când FCSB e lider şi se bate cu şanse reale la câştigarea campionatului.

"Îi rog pe toţi oamenii din fotbal să mă ierte, şi pe Şucu, şi pe toţi suporterii pe care i-am ironizat cu mândria mea. Ce am câştigat? E o echipă de fotbal, e o afacere, vine postul, oricum nu mă mai găsiţi. Mă duc prin munţi, prin peşteri, e post aspru, gata, nu mai vorbesc. Iau o măsură! La revedere cu declaraţiile! Începe şi postul. Nu mai vedeţi declaraţii, nu mai vedeţi nimic.

Luni dau ultima declaraţie ca să vadă toată lumea ce înseamnă mândria şi trufia lui Gigi Becali", a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaliiertarepost pastefcsbsuperligafotbal 

viewscnt
Articole similare