Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a dat anunţul! Ce va face în cazul în care FC U Craiova retrogradează în acest sezon

Adrian Mititelu a dat anunţul! Ce va face în cazul în care FC U Craiova retrogradează în acest sezon

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a vorbit despre ce va face în cazul în care echipa sa, FC U Craiova 1948, va retrograda în liga secundă, în acest sezon.

Patronul oltenilor nu s-a ferit de cel mai negru scenariu pe plan sportiv, din prezent, retrogradarea în eşalonul secund al fotbalului românesc. Finanţatorul celor de la FC U Craiova consideră că o retrogradare nu înseamnă sfârşitul implicării sale la echipă. 

FC U Craiova se află într-o situaţie complicată în clasamentul play-out-ului. Oltenii ocupă locul 13, loc de baraj, şi speră că pot urca în clasament, în speranţa unui loc în barajul pentru cupele europene.

Gruparea din Bănie are o situaţie financiară stabilă şi poate face rost de licenţa pentru cupele europene. Pentru FC U Craiova există, însă, şi pericolul retrogradării. Astfel, Mititelu ştie deja ce s-ar întâmpla la club, dacă nu vor mai juca în Superliga, în sezonul viitor.

Adrian Mititelu: "Fotbalul continuă, indiferent în ce ligă suntem"

"Fotbalul continuă, indiferent în ce ligă suntem. E o întrecere sportivă unde participă 16 cluburi. Unii sunt mai merituoşi, alţii mai puţini merituoşi. Trebuie să fim bărbaţi şi să privim lucrurile aşa cum trebuie. 

Am văzut şi pe domnul Iftime şi pe alţii că dacă retrogradează se lasă de fotbal. Dar de ce? Liga a doua e o sperietoare? E un restart, e un nou început. Nu văd ceva ieşit din comun. Sunt lucruri mai grave care se întâmplă oamenilor, nu asta. Dacă iubeşti o echipă, o iubeşti şi în liga a patra, cum s-a întâmplat la noi. Aşa se vede ataşamentul", a declarat Adrian Mititelu, pentru Sport.ro

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititelusuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare