Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în vestiarul lui FCU Craiova 1948! Nervii au cedat după ce oltenii au mai bifat o înfrângere. Ce a declarat Nicolo Napoli

Scandal în vestiarul lui FCU Craiova 1948! Nervii au cedat după ce oltenii au mai bifat o înfrângere. Ce a declarat Nicolo Napoli

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 a mai pierdut un meci, 0-1 pe terenul Petrolului, iar oltenii au ajuns la doar două puncte de prima poziţie ce vor retrograda direct la sfârşitul sezonului.

Instalat pe banca tehnică a echipei patronate de Adrian Mititelu pentru a zecea oară, Nicolo Napoli pare să aibă cea mai dificilă misiune din carieră: salvarea lui FCU Craiova 1948 de la retrogradare.

Oltenii au bifat al şaptelea meci consecutiv fără victorie şi a patra înfrângere consecutivă, iar gluma pare să se îngroaşe la FCU, echipă care în opinia multor specialişti are cel mai valoros lot din play-out.

Două înfrângeri în 11 zile pentru Napoli pe banca echipei lui Mititelu! Ce a declarat italianul

”Am vrut să egalăm în meci, dar n-am putut. Ne-am apărat bine, dar noi n-am marcat. Normal, în vestiar vorbim. (n.r. - cine a ţipat în vestiar?) E treaba noastră. Avem 15 zile să lucrăm şi să încercăm să facem antrenamente bune, ca să fim sus în play-out. Vorbim cu preparatorul fizic, cu staff-ul şi vedem ce facem.

Nu avem o echipă de retrogradare, avem jucători buni şi cred că ne putem salva”, a spus Nicolo Napoli după Petrolul 1-0 FCU Craiova 1948.

După pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, FCU Craiova 1948 va primi vizita Oţelului.

 

Afla mai multe despre: superligafcu craiova 1948petrolul 

viewscnt
Articole similare