Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza la care Mihai Stoica şi Florinel Coman nu au căzut de acord: ”Dacă el aşa a zis.... eu asta văd!” | EXCLUSIV

Faza la care Mihai Stoica şi Florinel Coman nu au căzut de acord: ”Dacă el aşa a zis.... eu asta văd!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a făcut un pas uriaş către primul titlu de campioană după nouă ani de secetă, după victoria cu Sepsi din prima etapă a play-off-ului, scor 2-1.

Deşi scorul reflectă o partidă strânsă, situaţia din teren a fost total diferită. Liderul Superligii a controlat autoritar jocul, iar replica dată de covăsneni a fost una slabă. deşi trupa patronată de Laszlo Dioszegi a reuşit să egaleze în prima repriză, după un penalty bizar.

Cum a comentat Mihai Stoica faza penalty-ului primit de Sepsi: ”Eu văd o simulare”

Inviat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale şi de rezultatele din prima etapă de play-off, care au avantajat-o pe FCSB. 

Preşedintele CA al roş-albaştrilor este de părere că Gabriel Debeljuh a căzut mult prea uşor după duelul cu Florinel Coman din prima repriză, în urma căruia Sepsi a beneficiat de o lovitură de pedeapsă.

După meci, Florinel Coman a susţinut cu tărie că a decizia lui Horaţiu Feşnic a fost una corectă.

”Rezultatul mi-a plăcut şi mi-au plăcut şi celelalte rezultate. N-am avut niciodată senzaţia că nu putem câştiga meciul ăsta, cu reprize diametral opuse, cu o primă repriză în care a trebuit să atacăm. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost acţiunea lui Darius Olaru şi întreaga fază de la golul al doilea, că acolo a fost un pressing făcut de jucătorii noştri, un pressing făcut de Coman.

Ambele acţiuni au fost excepţionale. Din schimbări s-a văzut că au fost jucătorui care n-au fost ok. Coman zice că a făcut penalty, nu mai am nimic de disuctat atunci despre faza asta. Coman aşa a simţit el, că e penalty. Eu văd o simulare la Debeljuh...”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Constantin Zotta, specialistul Orange Sport în fazele de arbitraj, a fost de acord cu Mihai Stoica şi a susţinut că nu ar fi trebuit să se acorde penalty pentru Sepsi în urma intervenţiei lui Coman la Debeljuh.

Mi se pare mai mult simulare, un penalty acordat cu mare uşurinţă. Coman greşeşte în primul rând, că o are în picior, dar cred că e acordat cu mare uşurinţă. Arbitrul s-a dus în zona de cine loveşte, că a lovit Coman, dar elementul la analiza fazei e de ce cade Debeljuh?, a spus Zotta.

Ce a declarat Florinel Coman după victoria cu Sepsi

"Venim după o înfrângere usturătoare (n.r.- Rapid - FCSB 4-0), au fost două zile foarte grele, nedormite, stres, gânduri necurate, dar ăsta e fotbalul. 

La o săptămână ai şansa să te refaci şi ce ai făcut ieri, astăzi nu mai e valabil. Este un plus, am văzut meciurile, ne-am bucurat, dar până la urmă nici nu ştii dacă să te bucuri sau nu. Iată că s-au făcut şapte puncte acum, uneori ne avantajează pe noi, în alte dăţi pe ei. 

La penalty calc şi eu careul o dată şi e penalty. Reacţia mea a fost ca şi cum el m-a lovit, dar e normal în timpul meciului să încerci să obţii ceva pentru tine. A fost penalty clar.

Înainte urmăream echipele, acum urmărim să nu fim urmăriţi. Dacă facem un play-off la fel ca cel trecut, atunci cred că vom fi campioni, că ştim să ne montăm la meciuri cu echipe de play-off. 

Am avut ocazia cu stângul, dar am ieşit că nu mai puteam. Am făcut multe sprinturi şi am zis să las locul altui coleg proaspăt. Mă bucur pentru convocare, că-mi era dor de naţională, de colegi. Să începem treaba, că a trecut mult timp de la calificare şi vrem să facem o figură frumoasă", a spus Florinel Coman. 

  • VIDEO cu duelul dintre Coman şi Debeljuh

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligasepsiflorinel coman 

viewscnt
Articole similare