Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Doamne fereşte!” Laszlo Dioszegi a auzit declaraţiile lui Gigi Becali şi a rămas şocat: ”Aoleu!”

”Doamne fereşte!” Laszlo Dioszegi a auzit declaraţiile lui Gigi Becali şi a rămas şocat: ”Aoleu!”

Superliga

Comentarii

Sepsi a pierdut primul meci din play-off. 1-2 pe terenul lui FCSB, la capătul unei partide pe care roş-albaştrii au controlat-o pe aproape toată durata ei.

Diosezg, şocat de declaraţiile lui Becali: ”Nici nu există!”

Marius Ştefănescu, cel mai curtat jucător din tabăra covăsneană, a fost indisponibil pentru meciul cu FCSB, suspendat pentru cele nouă cartonaşe galbene acumulate de-a lungul sezonului. 

După meci, Gigi Becali a făcut o declaraţie controversată, prin care a lăsat de înţeles că Marius Ştefănescu nu va mai evolua niciodată împotriva echipei sale, ca urmare a unui aşa-zis contract între cele două părţi.

Laszlo Diosezgi a clarificat că nu există un astfel de contract între FCSB şi Sepsi şi rămas uimit de declaraţiile făcute de patronul FCSB.

”Aoleu! Eu aşa ceva nu am auzit în viaţa mea. Ce afacere să avem noi cu FCSB? O singură dată, doar când l-au cumpărat pe Dumiter. Cum să avem noi un astfel de contract? Doamne fereşte! Atunci, pur şi simplu nu ar mai fi jucat, nu lua galben. Noi nu avem nicio afacere cu nicio echipă de fotbal. Nu ştiu de unde a scos domnul Becali asta. Nici nu există! Sunt 100% sigur că a glumit.

Eu am discutat cu dânsul doar o dată, prin telefon, când a făcut o ofertă verbală pentru Ştefănescu şi i-am spus că nici nu se pune problema”, a spus Laszlo Diosezgi la Fanatik.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegifcsbsepsigigi becali 

viewscnt
Articole similare