Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ-bombă în Superligă! Fotbalistul cu meciuri pentru FCSB şi Dinamo a fost prins dopat. Patronul, în stare de şoc: ”Sunt uluit!”

Anunţ-bombă în Superligă! Fotbalistul cu meciuri pentru FCSB şi Dinamo a fost prins dopat. Patronul, în stare de şoc: ”Sunt uluit!”

Superliga

Comentarii

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv cu 5-metilhexan-2-amină, o substanţă aflată pe lista interzisă a Agenţiei Naţionale Anti-Doping.

Cosmin Matei, devastat de vestea primită! Mijlocaşul lui Sepsi riscă patru ani de suspendare

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv cu 5-metilhexan-2-amină la începutul lunii februarie, după meciul pierdut de Sepsi contra Universităţii Craiova, scor 1-3. În acea partidă, fostul jucător de la Dinamo a marcat un gol şi a fost printre cei mai activi fotbalişti din tabăra echipei patronate de Laszlo Dioszegi.

Finanţatorul lui Sepsi a fost uluit de vestea primită şi aşteaptă rezultatul probei B, care ar putea dovedi că Matei este nevinovat. 

”Am primit şi noi la club notificarea în urmă cu vreo două zile. Aşteptăm însă şi rezultatul probei B. Am rămas însă fără cuvinte. Nu-mi vine să cred că Matei ar fi luat substanţe interzise cu voia lui. N-am apucat să discut foarte mult nici cu medicul nostru, fiindcă a fost partida cu FCSB. Mi-a explicat însă că nimic din ce a administrat el nu cuprinde substanţe interzise.

Ştiu că Matei a fost răcit o perioadă. Nu ştiu exact ce a luat. Dar vă sugerez să aşteptăm ancheta pentru a vedea concluziile clare. Aţi văzut şi la Halep ce s-a întâmplat. Dacă se va confirma însă că Matei e vinovat, vom lua măsurile necesare”, a spus Laszlo Dioszegi pentru sportpesurse.ro.

Ce a declarat Cosmin Matei

„Am fost foarte mirat. Sunt uluit! Nici nu ştiu ce să spun. Şi nici nu vreau să vorbesc deocamdată. Vă rog să mă înţelegeţi! E o anchetă în desfăşurare. Îmi doresc foarte mult să aflu ce s-a întâmplat, de fapt. Şi de unde a apărut această substanţă. Am fost răcit în acea perioadă.

Am luat mai multe suplimente, medicamente, dar vom vedea ce ne vor indica analizele”, a spus Cosmin Matei potrivit sursei citate.

Cosmin Matei nu a fost în lotul lui Sepsi pentru meciul cu FCSB de ieri, pierdut de covăsneni cu 1-2. Ultima sa apariţie pe gazon a fost în urmă cu 2 săptămâni, la Ploieşti, contra Petrolului. Atunci, Matei a părăsit terenul accidneta în minutul 16

Afla mai multe despre: cosmin mateisuperligăsepsi 

viewscnt
Articole similare