Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în vestiar! Doi fotbalişti l-au sfidat pe antrenor: ”Pe unde am jucat eu, ei doar visează”

Scandal în vestiar! Doi fotbalişti l-au sfidat pe antrenor: ”Pe unde am jucat eu, ei doar visează”

Superliga

Comentarii

UTA a debutat cu dreptul în play-out-ul Superligii, 4-3 cu FC Voluntari, la capătul unei partide dramatice.

La debutul lui Florin Pîrvu pe banca ilfovenilor, FC Voluntari a jucat excelent, iar Mihai Stoica a susţinut că partida de la Arad a fost cea mai bună din acest sezon pentru oaspeţi, care au plecat însă cu mâna goală de pe Arena Francisc Neuman.

Care sunt cei doi jucători puşi la punct de Mircea Rednic: ”Era o ceaţă în vestiar...”

La Arad, Nemec a deschis scorul după 28 de minute, însă Joao Pedro a egalat pentru trupa lui Rednic în minutul 38. Cu toate acestea, ilfovenii au intrat în avantaj la pauză, după golul semnat de Igor Armaş la ultima fază a primei reprize.

Mircea Rednic a dezvăluit că pauza a adus o adevărată furtună în vestiarul arădean, Marcelo Freitas şi Ibrahima Conte fiind cei doi jucători care s-au răstit la tehnician. ”Puriul” i-a taxat pe amândoi, mai întâi prin a-i scoate de pe teren, iar apoi la declaraţii.

  • Marcelo Freitas a fost înlocuit de Joao Pedro în minutul 38, iar Ibrahima Conte la pauză.

”Puriul” nu s-a ferit de cuvinte şi a declarat că unii dintre jucătorii săi doar visează la nivelul la care a ajuns el ca fotbalist.

”La pauză a fost un şucăr. Niciodată nu mi s-a întâmplat. Au mai fost doi jucători care au mai mârâit... Eu iert, pentru că am experienţă şi mă interesează ca atmosfera să rămână bună, dar sunt momente şi reacţii la unii jucători pe care nu pot să le accept.

Pe unde am jucat eu şi ce am făcut eu, ei doar visează.  Eu îi înţeleg pe ei, dar şi ei trebuie să mă înţeleagă pe mine. Importante sunt punctele. Trebuie să accepte criticile. Am ţipat la cei doi (n.r. - Freitas şi Conte) şi au reacţionat ceilalţi. Era o ceaţă în vestiar şi o supărare...

Aţi văzut...Fabry a avut o reacţie bună (n.r.- după incidentul de la Voluntari din urmă cu o lună).. Şi Marcelo Freitas va trebui să aibă o reacţie bună, şi Conte la fel...”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă de la finalul meciului UTA 4-3 FC Voluntari.

Discursul ţinut de Mircea Rednic a dat roade, UTA reuşind să se impună cu 4-3, după ce la pauză a fost condusă cu 1-2.

 

Afla mai multe despre: superligautavoluntarimircea rednic 

viewscnt
Articole similare