Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Chiricheş revine pe teren. FCSB va juca un amical-surpriză, pentru ca fostul fundaş al lui Napoli să-şi intre în ritm | EXCLUSIV

E gata! Chiricheş revine pe teren. FCSB va juca un amical-surpriză, pentru ca fostul fundaş al lui Napoli să-şi intre în ritm | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Veştile bune se ţin scai de FCSB! După victoria cu Sepsi şi eşecurile echipelor care atacă titlul, Mihai Stoica a anunţat care meciul în care Vlad Chiricheş va reveni pe teren, după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon aproape jumătate de an.

Vlad Chiricheş n-a mai de aproape jumătate de an la FCSB, după ce s-a accidentat, în august, într-un meci cu UTA. Problema musculară l-a forţat să se opereze, iar în ultimele luni s-a aflat în plin proces de recuperare.

Mihai Stoica a făcut marele anunţ: ”Chiricheş revine la sfârşitul acestei săptămâni!”

Inviat în studioul Orange Sport, preşedintele CA al FCSB a dezvăluit că liderul Superligii a ajuns la un acord cu FC Buzău pentru organizarea unei partide amicale, cu ocazie pauzei competiţionale cauzată de meciurile echipelor naţionale.

Meciul este programat sâmbătă, iar Vlad Chiricheş şi Denis Haruţ vor evolua împotriva divizionarei secunde, prilej excelent pentru cei doi jucători pentru a-şi reintra în ritm după accidentările care i-au ţinut departe de gazon.

"Am spus foarte clar că trebuie să intre din etapa a doua, după întreruperea ocazionată de meciurile naţionalei.

Am luat un meci amical, vom juca sâmbătă cu Gloria Buzău pentru Chiricheş şi Haruţ. Vom fi în formulă completă după meciul ăsta. Chiricheş putea să joace şi acum două săptămâni, dar de ce să riscăm?", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • 7 meciuri a jucat Vlad Chiricheş la FCSB în acest sezon, înainte să se accidenteze în startul stagiunii. 

Afla mai multe despre: vlad chiricheşgloria buzăufcsb 

viewscnt
Articole similare