Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a citit declaraţia lui Basarab Panduru şi i-a dat replica: „N-am ce să fac mai mult acum”

Adrian Mititelu a citit declaraţia lui Basarab Panduru şi i-a dat replica: „N-am ce să fac mai mult acum”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, i-a oferit o replică dură lui Basarab Panduru.

Adrian Mititelu, supărat după declaraţia făcută de Basarab Panduru

FCU Craiova a suferit o nouă înfrângere în Superliga României, scor 0-1, în faţa celor de la Petrolul Ploieşti. Expertul Orange Sport a spus după acel meci că ar fi oportună o schimbare pe banca tehnică a oltenilor, având în vedere pauza prilejuită de meciurile echipei naţionale.

Declaraţia l-a scos din sărite pe Adrian Mititelu, iar patronul formaţiei din Bănie a venit cu o replică pentru fostul mare internaţional

„Am văzut declaraţia lui Panduru, aş fi vrut să comenteze după ce prinde şi el trei meciuri pe bancă în Liga 1. Aşa, de la televizor oricine poate să vorbească, să îşi dea cu părerea, e foarte uşor cu vorba, dar mai greu cu fapta. Nu antrenează pe nicăieri.

Văd că e o modă acum ca toţi antrenorii care n-au făcut nimic să devină jurnalişti. Îmi pare rău, am fost fan al jucătorului Basarab Panduru, dar ca antrenor ce a făcut?! De la televizor e foarte simplu.

Am băgat 3 milioane de euro, să vină şi alţii să vadă cât de greu e în fotbal. E foarte uşor să vorbeşti de pe margine. Nu e niciun conflict la echipă, normal că e o situaţie tensionată, am pornit campionatul cu gândul la play-off şi mă trezesc acum la retrogradare.

E frustrare, jucătorii sunt supăraţi, dar aşa e peste tot în lume după ce pierzi. Poate că Bauza le-a spus celor din galerie ce le-a spus, dar e normal. Nicolo Napoli nu e în niciun pericol, n-am ce să fac mai mult acum.

Am băgat 3 milioane de euro, să vină şi alţii să vadă cât de greu e în fotbal. E foarte uşor să vorbeşti de pe margine”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Ce a spus Basarab Panduru

„Nu ai cum să joci atât de slab. Nu cred că pot juca mai slab decât în seara asta şi s-o ţii în continuu aşa cu jucătorii ăştia... 

Mă mir că l-a pus pe Napoli. Cu două zile înainte să-l pună a zis că nu-l mai pune niciodată. Probabil că (n.r. - Adrian Mititelu) a văzut că e dorit de suporteri şi probabil că acum îţi pare rău că l-ai adus. Acum e momentul dacă vrei să-l schimbi, că e pauză, apoi vine meci, cupă, meci, intermediară. Dacă nu iei decizia corectă pentru următoarele meciuri, atunci ai probleme. 

Cred că Mititelu e supărat rău după ce a văzut în seara asta. Hai să vedem cu cine a început campionatul, cu Vasilică. A urmat Dică, după care Costantino. Dat afară şi Napoli...”, a spus Basarab Panduru, la Minutul 91, pe Orange Sport. 

Afla mai multe despre: adrian mititelubasarab pandurufcu craiova 

viewscnt
Articole similare