Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Undă verde pentru transferul lui Florinel Coman? "E momentul, cred că au înţeles. A avut un regres când n-a plecat" | EXCLUSIV

Undă verde pentru transferul lui Florinel Coman? "E momentul, cred că au înţeles. A avut un regres când n-a plecat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Claudiu Keşeru (37 de ani) a vorbit despre Florinel Coman şi momentul foarte bun de formă pe care îl traversează, dar şi despre lupta la titlu şi şansele "roş-albaştrilor" de a cuceri primul titlu după o pauză de 9 ani.

Finalul sezonului este momentul prielnic pentru plecarea lui Florinel Coman (25 de ani) de la FCSB, pentru a evita situaţia petrecută în trecut cu fotbalistul, când Gigi Becali a refuzat o ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona, iar şeptarul a avut o cădere.

Claudiu Keşeru: "E momentul să-l lase să plece pe Florinel Coman. Când n-a plecat a avut un regres"

Fostul atacant, în lotul FCSB doar în prima parte a sezonului la ultimul titlu cucerit de "roş-albaşti" în 2015, este de părere că şefii clubului ar trebui să-şi dea acordul pentru plecarea lui Florinel Coman pentru a evita o nouă cădere a şeptarului, precum în trecut.

"Cred că au înţeles că e momentul să-l lase, pentru că şi-a făcut treaba. Situaţia precedentă, când n-a plecat, a avut un regres. Şi acum e momentul pentru a pleca", a declarat Claudiu Keşeru, pentru Orange Sport.

Claudiu Keşeru ştie şi momentul când va fi lupta decisivă pentru titlu în Superligă, la jumătatea play-off-ului, când FCSB şi Rapid se întâlnesc din nou pe Arena Naţională. La ultima întâlnire directă, Rapid a câştigat de o manieră categorică împotriva FCSB.

"E clar că după acel 4-0 cu Rapid aş fi zis că s-a relansat campionatul, dar în momentul acesta pare că au anulat efectele acelui meci. Totuşi în etapă a 5-a din play-off, acolo se va transa în mare parte această luptă la titlu. Dacă Rapid nu va câştiga în condiţiile în care fac aceleaşi rezultate până la meciul respectiv. Dacă Rapid nu câştigă acel meci e greu să-i mai ajungă", a mai declarat Keşeru.

Afla mai multe despre: claudiu keserufcsbflorinel comantitlusuperliga 

viewscnt
Articole similare