Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Reacţia finanţatorului după ce FCSB a avut etapa perfectă în play-off

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Reacţia finanţatorului după ce FCSB a avut etapa perfectă în play-off

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a abţinut să comenteze victoria echipei sale din prima etapă a play-off-ului Superligii.

Ce a transmis Gigi Becali după FCSB - Sepsi 2-1. Şi-a respectat promisiunea

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii. 

A fost etapa perfectă pentru FCSB, care a marcat prin Coman şi Băluţă, după ce Rapid şi CFR Cluj s-au încurcat. 

În ciuda unui prim pas important reuşit în play-off, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a ţinut de cuvânt. 

Luni, după înfrângerea 4-0 cu Rapid, Gigi Becali a anunţa că vrea să evite momentele pe care apoi le va regreta şi a spus nu va mai vorbi după meciurile FCSB. Acest lucru s-a întâmplat în urma victoriei cu Sepsi. 

"Gigi Becali ne-a spus că se ţine de cuvânt în post. Textual, ne-a transmis <<Măi, tată, nu mai vorbesc până nu ieşim campioni>>. A fost reacţia lui”, a transmis moderatorul emisiunii Fanatik Superliga, de pe Prima Sport

Decizia fusese anunţată de Gigi Becali, din urmă cu câteva zile. 

"Îi rog pe toţi să mă ierte! Mă duc prin munţi, prin peşteri, e post, gata! Îi rog pe toţi oamenii din fotbal să mă ierte, şi pe Şucu, şi pe toţi suporterii pe care i-am ironizat cu mândria mea. Ce am câştigat? E o echipă de fotbal, e o afacere, vine postul, oricum nu mă mai găsiţi. Mă duc prin munţi, prin peşteri, e post aspru, gata, nu mai vorbesc. Iau o măsură! La revedere cu declaraţiile! Începe şi postul. Nu mai vedeţi declaraţii, nu mai vedeţi nimic", spunea Gigi Becali la începutul săptămânii

În clasament, FCSB e lider, cu 35 de puncte, la şapte puncte distanţă d echipele de pe locurile 2 şi 3, Universitatea Craiova şi Rapid. Sepsi ocupă ultimul loc în play-off, al şaselea, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbfcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare