Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Penalty controversat primit de Sepsi în meciul cu FCSB! „Centralul” nici nu a mers la VAR, iar covăsnenii au egalat

VIDEO | Penalty controversat primit de Sepsi în meciul cu FCSB! „Centralul” nici nu a mers la VAR, iar covăsnenii au egalat

FCSB

Comentarii

FCSB a primit vizita celor de la Sepsi, în prima etapă din play-off-ul Superligii României

Sepsi a primit un penalty controversat cu FCSB

În minutul 24 al meciului de pe Arena Naţională, Florinel Coman şi Gabriel Debeljuh au fost protagoniştii unui duel în careul celor de la FCSB. Fotbalistul liderului din Superligă l-a atins pe atacantul covăsnenilor, iar în urma contactului, „centralul” Feşnic a dictat penalty pentru oaspeţi! Jucătorii de la FCSB au protestat vehement, dar decizia nu a fost întoarsă din camera VAR.

De altfel, arbitrul nu s-a mai dus la monitor pentru a verifica faza, penalty-ul fiind dictat cu autoritate.. Covăsnenii au egalat fără probleme prin acelaşi Debeljuh, care a transformat lovitura de la 11 metri cu stil!

Feşnic a fost ajutat la acest meci de Alexandru Cerei şi Daniel Mitruţi, iar rezervă a fost Valentin Porumbel. În Camera VAR s-au aflat Sorin Costreie şi Horia Mladinovici.

Afla mai multe despre: fcsbsepsipenalty 

viewscnt
Articole similare