Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Iancu, mesaj emoţionant după ce a revenit pe teren la meciul cu Dinamo: „Vreau să le mulţumesc celor de la FCSB!”

Dragoş Iancu, mesaj emoţionant după ce a revenit pe teren la meciul cu Dinamo: „Vreau să le mulţumesc celor de la FCSB!”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a câştigat meciul din Superliga României, scor 3-0, cu Dinamo.

Dragoş Iancu le-a mulţumit celor de la FCSB la revenirea pe teren după accidentarea gravă

Dragoş Iancu a revenit pe teren după accidentarea gravă suferită în urmă cu 6 luni, în meciul cu Petrolul Ploieşti. Atunci, în urma unui duel cu Valentin Ţicu, tânărul fotbalist al sibienilor a fost transporat de urgenţă la spital şi operat. 

La revenire, Dragoş Iancu a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au fost aproape de el, dar mai ales celor de la FCSB, care au avut grijă de el în perioada de recuperare.

„Vreau să le mulţumesc tuturor, echipei, staff-ului şi nu în ultimul rând celor de la FCSB, care m-au tratat şi s-au comportat cu mine ca şi cum aş fi fost unul de-ai lor. Am simţit bucurie, după atât timp, aproape şase luni… Suporterii m-au primit cu aplauze. N-am ştiut că voi juca. Mister mi-a făcut o surpriză.

Am făcut un meci foarte bun, ne-au intrat şi golurile. Suntem bucuroşi, avem câteva zile libere şi ne întoarcem la treabă”, a declarat Dragoş Iancu după meciul de la Sibiu.

Zeljko Kopic, după Hermannstadt - Dinamo 3-0: „Nu am meritat nimic din acest meci!”

Zeljko Kopic, antrenorul croat al lui Dinamo, a tras concluziile şi a recunoscut că echipa sa a jucat foarte modest.

„Cred că am pierdut majoritatea duelurilor şi e greu aşa. Ei au avut mingea, au avut ocazii şi merită aceste trei puncte.

Când câştigăm, câştigăm toţi, când pierdem, pierdem toţi. Nu este vorba despre vreun discurs dur, e vorba despre faptul că nu poţi câştiga dacă nu-ţi câştigi duelurile şi nu păstrezi posesia când adversarul vine în pressing.

Nu am meritat nimic din acest meci. Suntem aici, mai avem opt jocuri. Sigur, dacă jucăm aşa, e greu să ne salvăm, dar am arătat recent că putem să facem un fotbal bun. 

E fotbal, trebuie să înţelegem că trebuie să progresăm. Hermannstadt e o echipă foarte puternică acasă, echipe mai puternice decât a noastră nu au câştigat aici.

Nu cred în accidente. Dacă eşti puternic, dacă îţi câştigi duelurile, dacă ai posesia, joci mai bine”, a spus Zeljko Kopic după meciul de la Sibiu.

Afla mai multe despre: dragos iancuhermannstadtdinamo 

viewscnt
Articole similare