Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep şi-a aflat prima adversară după un an şi jumătate de absenţă! Se va duela cu un fost număr 2 mondial la Miami

Simona Halep şi-a aflat prima adversară după un an şi jumătate de absenţă! Se va duela cu un fost număr 2 mondial la Miami

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep o va întâlni pe iberica Paula Badosa, locul 73 WTA, în primul tur la Miami.

Simona Halep va avea parte de o adversară foarte bună la revenirea pe terenul de tenis

Duelul se anunţă unul foarte dificil pentru româncă, având în vedere că Paula Badosa este un nume cunoscut în circuitul WTA. Sportiva din Spania a ocupat locul 2 mondial, dar actualmente trece printr-o perioadă mai complicată. Este doar locul 73 WTA şi nu a reuşit performanţe notabile în acest sezon.

De pildă, Badosa a fost eliminată la Australian Open încă din turul al treilea de Amanda Anisimova. Marele meci dintre Simona Halep şi Paula Badosa va avea loc pe 19 sau 20 martie, în funcţie de programul anunţat de organizatorii americani.

Dacă va trece de Badosa, Simona Halep va avea o misiune mult mai dificilă în turul secund, acolo unde ar urma să joace cu Aryna Sabalenka, poate cea mai în formă jucătoare din lume în acest moment.

Patrick Mouratoglou este alături de Simona Halep

Francezul a povestit cum a fost atunci când a venit iniţial rezultatul pozitiv al testului, spre surprinderea lor.

"A fost oribil, a fost înfricoşător", a declarat Mouratoglou despre zilele de după ce s-a ianunţat suspendarea lui Halep. "Ea nu ştia dacă va putea juca din nou cândva. A trecut prin iad cu ceea ce s-a întâmplat cu povestea cu dopajul", a explicat Mouratoglou.

"Este înfricoşător pentru că nu ştii dacă vei putea stabili ce s-a întâmplat cu adevărat", a spus el. "De fapt, când a început, nici măcar nu ştiam ce s-a întâmplat, pentru că nu ai idee cum poţi avea această substanţă în urină. Şi atunci trebuie să cauţi şi trebuie să dovedeşti de unde provine, altfel primeşti (pedeapsa) maximă".

"Bineînţeles că am urmărit situaţia zi de zi", a declarat el. "Sunt foarte, foarte uşurat pentru ea, pentru că adevărul a prevalat în cele din urmă. Să o avem înapoi este fantastic şi pentru tenisul feminin. Abia aştept să o văd jucând şi sunt sigur că şi mulţi oameni aşteaptă acest moment".

Afla mai multe despre: simona haleppaula badosamiami 

viewscnt
Articole similare