Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veteranul lui Dinamo, concluzii după eşecul de la Sibiu: ”A fost doar un accident. Am întâlnit o echipă foarte puternică”

Veteranul lui Dinamo, concluzii după eşecul de la Sibiu: ”A fost doar un accident. Am întâlnit o echipă foarte puternică”

Dinamo București

Comentarii

Fundaşul celor de la Dinamo, Răzvan Patriche (37 de ani), a tras concluziile după eşecul usturător suferit la Sibiu, contra lui FC Hermannstadt.

Dinamo a fost zdrobită de FC Hermannstadt, scor 0-3, în prima etapă din play-out-ul Superligii României.

Golurile au fost marcate de Ianis Stoica (38), Raul Opruţ (41) şi Cristi Neguţ (45+1).

Dar meciul a avut parte şi de un moment emoţionant în tabăra gazdelor. În minutul 85, Marius Măldărăşanu l-a trimis în teren şi pe Dragoş Iancu, jucătorul care s-a accidentat grav la 24 septembrie 2023, într-un meci la Ploieşti, cu Petrolul, după un contact cu Ţicu. 

La finalul partidei de la Sibiu, Răzvan Patriche, fundaşul central în vârstă de 37 de ani al lui Dinamo, a explicat motivul pentru care bucureştenii au pierdut la scor cu Hermannstadt.

Patriche a tras concluziile după eşecul lui Dinamo: ”Meciul s-a pierdut în prima repriză”

”O primă repriză în care ne-a dominat total, au fost mai agresivi decât noi, au câştigat mai multe dueluri, au venit cu multe centrări, asta a fost. Au jucat între linii. Am avut o peluză fantastică.

Hermannstadt e o echipă foarte bună, care joacă foarte bine acasă. În prima repriză ne-a dominat total. Meciul s-a pierdut în prima repriză. A fost doar un accident în seara asta. Am întâlnit o echipă foarte puternică, iar asta s-a văzut.

Sperăm ca pe viitor să aducem puncte şi să scăpăm de la retrogradare. Noi la Sibiu suntem ca acasă. Au venit suporteri şi de la Bucureşti. Au fost fantastici. Le mulţumim!”, a declarat Patriche, după meci.

În urma rezultatului înregistrat în faţa lui Dinamo, Hermannstadt a acumulat 23 de puncte şi se află pe locul secund în play-out, în timp ce Dinamo rămâne pe 8, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: dinamorazvan patrichesuperliga 

viewscnt
Articole similare