Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam ştie ce greşeală au comis rapidiştii după 4-0 cu FCSB: "Unii chiar au declarat asta. I-a luat aerul rarefiat" | EXCLUSIV

Helmut Duckadam ştie ce greşeală au comis rapidiştii după 4-0 cu FCSB: "Unii chiar au declarat asta. I-a luat aerul rarefiat" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, a comentat prima etapă din play-off şi a vorbit despre greşelea făcută de rapidişti, după sărbătoarea cu echipa lui Gigi Becali, scor 4-0.

I-a luat valul pe fotbaliştii de la Rapid? Duckadam vorbeşte despre greşeala făcută la startul play-off-ului

Poate fi etapa perfectă în play-off pentru FCSB, care joacă împotriva lui Sepsi, duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Rapid şi CFR Cluj au pierdut, iar Universitatea Craiova a profitat şi a urcat pe locul secund. 

Cu un meci mai puţin, FCSB are un avantaj de patru puncte în fruntea Superligii, iar surpriza din Giuleşti a fost comentată de Helmut Duckadam. 

Eroul de la Sevilla a recunoscut că nu a anticipat victoria Farului cu Rapid, în Giuleşti, dar a susţinut că vor mai urma şi alte rezultate surprinzătoare. 

Duckadam consideră că rapidiştii au fost luaţi de val după 4-0 şi că au greşit atunci când s-au gândit că vor câştiga campionatul, cu 10 etape dificile în play-off. 

"Nu, nu mă aşteptam, mai ales după evoluţia bună a Rapidului în meciul cu FCSB. Nu mă aşteptam. Este prima surpriză, dar vor mai urma şi altele.

Eu cred că se poate motiva Rapid în raport cu FCSB, dar cred că şi jucătorii au făcut o greşeală. Unii chiar au declarat că au faţă de campioni. Totuşi, erau la patru puncte de FCSB.

Cred că puţin i-a luat aerul rarefiat şi probabil că nu au fost destul de concentraţi în această partidă (n.r. - 1-2 cu Farul). A dus la pierderea jocului", a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: helmut duckadamhelmut duckadam fcsbhelmut duckadam rapid 

viewscnt
Articole similare