Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, lovitură direct de Champions League. Becali a pus milioanele de euro pe masă în cursa către titlu

FCSB, lovitură direct de Champions League. Becali a pus milioanele de euro pe masă în cursa către titlu

FCSB

Comentarii

FCSB este mai aproape ca niciodată, în ultimii nouă ani, de titlul de campioană în Superligă.

În 2015 a luat FCSB ultimul campionat, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Acum, FCSB a dominat autoritar Superliga, a ocupat prima poziţie în clasament încă din prima etapă a play-off-ului, iar acum mărit avansul faţă de principalele urmăritoare, Rapid şi CFR Cluj.

Echipa lui Elias Charalambous a câştigat meciul cu Sepsi şi s-a distanţat la opt puncte de CFR Cluj şi la şapte lungimi de Rapid şi de Universitatea Craiova. Cum mai rămân doar nouă etape de disputat până la finalul sezonului, Gigi Becali a început deja să-şi facă planurile pentru pauza de vară, când speră ca echipa sa să evolueze în preliminariile Ligii Campionilor, în cazul în care câştigă Superliga.

Cu un eventual succes în campionat, staff-ul tehnic şi jucătorii FCSB-ului vor da adevărate lovituri financiare. Becali a dezvăluit planurile pe care le are cu antrenorul Elias Charalambous.

FCSB, prime uriaşe din partea lui Gigi Becali

“O să văd în funcţie de rezultate, că vreau să îl ţin, trebuie să îi dau salariu mare. El n-are acum decât 5.000 de euro. Dacă ne calificăm într-o cupă europeană, îi dau 20.000 – 25.000 de euro. Îi dau şi primă de 500.000 de euro. Nu mai vreau să plece omul. Campionatul îl luăm, deci clar îi prelungesc" , a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

De altfel, jucătorii se vor alege şi ei cu sume impresionante de bani în conturi în urma unui eventual succes în Superliga. Cel mai "blindat" va fi Florinel Coman, care a refuzat, în iarnă, un transfer în Argentina.

“Unde să te duci în Argentina, la revedere şi echipa naţională. Mori de foame, nu ai ce să mănânci, ai aici 30.000 pe lună, ne calificăm în Champions League. El are primă vreo 300-400 de mii de euro la calificarea în Champions League" , a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbliga campionilor 

viewscnt
Articole similare