Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat, de fapt, în Giuleşti? Suporterii rapidişti, ameninţaţi şi înjuraţi: ”Le-a fost interzis să se manifeste în timpul meciului” | EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat, de fapt, în Giuleşti? Suporterii rapidişti, ameninţaţi şi înjuraţi: ”Le-a fost interzis să se manifeste în timpul meciului” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa campioană a României, Farul Constanţa a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci din play-off-ul Superligii.

Suporterii rapidişti, ameninţaţi şi înjuraţi. Ce s-a întâmplat la meciul Rapid - Farul

Rapid Bucureşti a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 1-2, vineri seară, în Giuleşti, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Mulţi oameni de fotbal au dezamăgiţi de atitudinea suporterilor rapidişti, care a ales să nu câte la acest meci, în semn de protest, într-un moment în care echipa avea mare nevoie de susţinerea sa.

De asemenea, Cristiano Bergodi a acuzat faptul că Peluza nu a fost alături de fotbalişti.

La două zile distanţă, Silviu Tudor Samuilă vine cu informaţii importante după Rapid - Farul. Samuilă a mărturisit că a primit multe mesaje în care suporterii rapidişti se plângeau de faptul că nu au fost lăsaţi să îşi susţină vocal echipa în Giuleşti!

Silviu Tudor Samuilă: Primesc tot mai multe mesaje de la suporteri rapidişti. Nu doar unul. Mi-a confirmat şi un coleg, care a vorbit cu alţi suporteri rapidişti.

Au fost oameni din Peluza Nord care ar fi vrut să cânte şi care au fost ameninţaţi şi înjuraţi. Li s-a interzis de anumite grupuri de presiune să se manifeste în timpul meciului.

Noi vorbeam despre faptul că nu au cântat, ce urât, jucătorii au avut de pierdut, Bergodi a avut reacţia pe care a avut-o, dar aşa ceva eu nu-mi aduc aminte să se mai fi petrecut. Mai boicatul meciurile PCH-ul, când eraţi voi, să nu cânte?

Cristi Pulhac: Nu. Aici chiar nu înţeleg care este logica lor. Că aveau probleme cu noi, intrau peste noi la Săftica, ne mai vopseau maşinile, aveau ceva cu conducerea, dar ei încurajau echipa. Aici chiar nu înţeleg. Echipa mergea bine. De ce n-ai încuraja-o? Poate ai ceva cu cineva, cu un conducător, treaba ta. Dar eşti împotriva echipei tale? La ce stăm acolo?”.

În clasamentul play-off-ului FCSB este lider cu 32 de puncte, Rapid ocupă locul secund, cu 28 de pucte, iar Farul se află pe poziţia a patra, cu 25 de puncte.

Zotta a răbufnit la adresa suporterilor din Giuleşti: ”Nu e prima dată cand pun interesele proprii înainte”. I-a dat dreptate în direct lui Bergodi | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: giuleştirapidfarulbocciu 

viewscnt
Articole similare