Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zotta a răbufnit la adresa suporterilor din Giuleşti: ”Nu e prima dată cand pun interesele proprii înainte”. I-a dat dreptate în direct lui Bergodi | EXCLUSIV

Zotta a răbufnit la adresa suporterilor din Giuleşti: ”Nu e prima dată cand pun interesele proprii înainte”. I-a dat dreptate în direct lui Bergodi | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa campioană a României, Farul Constanţa a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci din play-off-ul Superligii.

Zotta i-a dat dreptate lui Bergodi şi este dezamăgit de suporterii Rapidului

Rapid Bucureşti a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 1-2, vineri seară, în Giuleşti, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Prezent în studioul Orange Sport, fostul căpitan şi idol al Giuleştiului, Ovidiu Herea, s-a arătat extrem de dezamăgit de modul în care au stat lucrurile pe teren, în acest joc.

Costantin Zotta a fost, de asemenea, dezamăgit de atitudinea suporterilor rapidişti, care a ales să nu câte la acest meci, în semn de protest, într-un moment în care echipa avea mare nevoie de susţinerea sa.

Dan Udrea: ”Bergodi este supărat... în direcţia suporterilor că n-au cantat. Are dreptate? Eu îi dau dreptate 100% lui Bergodi, poţi să protestezi dar nu împotriva echipei. Ipotetic cu toate evenimentele de ieri, dacă nu liderul galieriei ar fi fost reţinut, ci Daniel Niculae.

Eu cred că în cazul acela cântau şi nu e corect. Nu e prima dată când galeria Rapiduluia acţionează punânad interesele proprii înainte. 

Ovidiu Herea: Protestez 10, 15 minute dar după susţii echipa. N-am înţeles nici eu, înţeleg că e liderul lor reţinut, că te doare sufletul. 

Zotta: (n.r. Nu e prima dată cand galeria Rapidului acţionează punând interesele proprii înainte) Da, mie îmi spui?!? Să îţi dau un exemplu, era în 2012 cu Lucescu antrenor, am vorbit să mergem la Copos, poate luăm campionatul. Eram foarte aprope.

La ultimele etape jucam acasă, un meci cu spectatori, un meci fără... Aveau dreptate observatorii, aia era problema! Ce se întâmpla acolo era real. Etapa de suspendare, jucam fără spectatori, cum să te baţi la titlu? Înţeleg echipa acum seara, e greu în astfel de meciuri fără suportul fanilor”.

În clasamentul play-off-ului FCSB este lider cu 32 de puncte, Rapid ocupă locul secund, cu 28 de pucte, iar Farul se află pe poziţia a patra, cu 25 de puncte.

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abţine: „Ce vină avem noi? Ce vină are echipa?!”

Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Găman în Rapid - Farul 1-2, dar şi faptul că Peluza nu a fost alături de fotbalişti.

”Am simţit lipsa sprijinului, nu ştiu. Lucrurile întâmplate în ultimele două zile ne-au afectat. Inconştientul lucrează, nu e uşor să le depăşeşti. Această atmosferă cu două tribune aflate lângă echipă şi peluza care nu cântă... ce vină are echipa?! Ce vină avem noi?

Înţelegem protestul, dar se putea da dovadă de altceva, să fie alături de echipă. Ştim că e un moment dificil, dar e un meci de fotbal, stăm aici şi cântăm. Ne-ar fi dat un sprijin important. Au şi fluierat când cântau cei din Tribună. N-am înţeles”, a spus Cristiano Bergodi la Orange Sport.

Afla mai multe despre: constantin zottarapidgaleriebocciu 

viewscnt
Articole similare