Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Felicitări pentru eleganţă”. Cristi Balaj a ”driblat” polemica cu diplomaţie | EXCLUSIV

”Felicitări pentru eleganţă”. Cristi Balaj a ”driblat” polemica cu diplomaţie | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, sâmbătă seară, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Golurile oltenilor au fost marcate de Ştefan Baiaram (min. 38) şi Alexandru Mitriţă (min. 51), în timp ce reuşita ardelenilor a fost semnată de Matei Ilie (min. 66).

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe poziţia secundă în Superligă, cu 28 de puncte, în timp ce CFR Cluj coboară pe locul 4, cu 27 de puncte.

Cristi Balaj a evitat să intre în polemica legată de Alexandru Mitriţă

După meci, preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a fost chestionat pe tema lui Alexandru Mitriţă, unul dintre cei mai în formă jucători din Superligă, dar care, totuşi, nu este convocat de către Edi Iordănescu la echipa naţională a României.

Există voci care spun că selecţionerul este foarte orgolios şi nu uită de ”scăpările” lui Alexandru Mitriţă din trecut, de la începutul mandatului său pe banca tehnică a naţionalei.

În acelaşi timp, circulă şi motivul legat de o foarte mare concurenţă pe postul de ”aripă stânga”, cu Florinel Coman, Valentin Mihăilă şi, la nevoie, Denis Drăguş.

Cristi Balaj a refuzat să facă absolut orice comentariu despre acest subiect, deoarece consideră că este o lipsă de respect să faci acest lucru, din poziţia sa, indiferent despre ce jucător ar fi fost vorba. 

Iată cum a decurs dialogul dintre Silviu Tudor Samuilă şi Cristi Balaj, de la Orange Sport:

Silviu Tudor Samuilă: ”Trebuie să te întreb, apropo de naţională, că vedem golul marcat vouă de Mitriţă. Din ce ştiu, Mutu, chiar se pregătise să aibă grijă de Mitriţă. Ţi se pare că Mitriţă nu este la lot pentru că nu are nivelul lui Coman sau Mihăilă sau din alte considerente?”.

Cristi Balaj: ”Cu tot respectul, Sile, în particular putem discuta, dar nu îmi permit să discut şi să comentez public deciziile unui selecţioner.

Eu susţin echipa naţională, motiv pentru care, nici nu sunt de acord, cu atât mai mult nu o să comentez niciodată o decizie a selecţionerului legată de vreo convocare”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Felicitări pentru eleganţă. Mulţumesc, Cristi Balaj”.

Afla mai multe despre: cristi balajsilviu tudor samuilaalexandru mitritacfr cluj - universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare