Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Mitriţă sau Florinel Coman? ”Eu cred că el are un plus, în acest moment” | EXCLUSIV

Alexandru Mitriţă sau Florinel Coman? ”Eu cred că el are un plus, în acest moment” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, sâmbătă seară, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Golurile oltenilor au fost marcate de Ştefan Baiaram (min. 38) şi Alexandru Mitriţă (min. 51), în timp ce reuşita ardelenilor a fost semnată de Matei Ilie (min. 66).

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe poziţia secundă în Superligă, cu 28 de puncte, în timp ce CFR Cluj coboară pe locul 4, cu 27 de puncte.

Andrei Vochin: ”Eu cred că Florinel Coman are un plus”

Alexandru Mitriţă a marcat golul cu numărul 12 în actuala stagiune a Superligii, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din campionatul României.

Cu toate acestea, fotbalistul Universităţii Craiova nu a fost convocat în lotul naţionalei României pentru partidele amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, din luna martie.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, este de părere că decizia lui Edi Iordănescu a fost luată dintr-un singur considerent: concurenţa foarte mare pe postul de ”aripă” stângă.

Eu cred că ceea ce se vede în acest moment este că postul de aripă stângă are cea mai mare concurenţă de la echipa naţională. Nu există alt post pe care să fie atât de mulţi jucători buni.

Mitriţă este unul dintre ei, cu siguranţă. Dar acolo este Mihăilă, care a marcat din nou azi. Există Drăguş, care la Edi joacă această poziţie de aripă stângă, există Coman, care are şi el cifre foarte bune în campionatul României şi este dificil să iei patru jucători pe acelaşi post.

La EURO vor fi luaţi trei portari. Mai rămân 20 de jucători. Cam doi pe fiecare post. Deja, pe postul de aripă stângă sunt deja trei. Dacă mâine ar fi EURO, probabil toţi trei ar fi convocaţi.

Mitriţă ţi se pare sub sau peste Coman? Mie mi se pare că Florinel Coman are un plus faţă de Alexandru Mitriţă, în momentul acesta”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: alexandru mitritaflorinel comanandrei vochin 

viewscnt
Articole similare