Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Cum a reacţionat Chipciu la golul de 2-1 marcat de FCSB cu Sepsi. Camerele l-au surprins | VIDEO

Fabulos! Cum a reacţionat Chipciu la golul de 2-1 marcat de FCSB cu Sepsi. Camerele l-au surprins | VIDEO

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu (34 de ani), fotbalistul Universităţii Cluj, a asistat la victoria reuşită de FCSB cu Sepsi, iar la golul marcat de Alex Băluţă camerele s-au mutat pe el.

Reacţia sugestivă a lui Alex Chipciu la reuşita superbă a lui Alex Băluţă, în FCSB - Sepsi 2-1

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii. FCSB a intrat în avantaj la pauză, după golul înscris de Alexandru Băluţă.

În minutul 40, atacantul a tras superb plasat iar reuşita a fost superbă. Camerele s-au mutat pe Alex Chipciu, care a asistat la partida de pe Arena Naţională. 

Aflat în zona lojelor, fotbalistul lui U Cluj s-a abţinut vizibil să nu se manifeste, în timp ce persoanele aflate în jurul său se bucurau. 

Golul lui Băluţă i-a smuls doar un zâmbet în colţul gurii, moment în care s-a întors pentru a revedea, probabil, reluarea golului secund reuşit de Băluţă. 

De altfel, Alex Chipciu nu şi-a ascuns niciodată simpatica faţă de echipa cu care a reuşit trei titluri de campion în România, chiar şi după plecarea de la clubului finanţat de Gigi Becali, în 2016. 

Fotbalistul lui U Cluj a rămas în relaţii excelente atât cu Gigi Becali, MM Stoica, dar şi cu mai mulţi jucători actuali de la FCSB

Alex Chipciu a fost aproape de a reveni la FCSB în acest sezon

Fotbalistul lui U Cluj a luat în calcul să se transfere la FCSB, în stagiunea actuală, întrucât este ataşat de echipa aflată pe primul loc în Superliga. Totuşi, viaţa familiei sale la Cluj-Napoca l-a făcut să refuze. 

"A existat discuţia între noi doi, da. N-am vrut niciodată să vorbesc despre asta, că am refuzat. Într-o seară eram convins să vin, doar că apoi am stat de vorbă cu soţia, am 4 fete, e foarte greu pentru mine să plec. Punând lucrurile astea. Dacă eram singur, îmi iau geanta şi plec. Mă motivează performanţa", a spus Alexandru Chipciu, la Orange Sport, în ianuarie. 

Afla mai multe despre: alex chipciualex chipciu fcsbfcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare