Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Furios, Laszlo Dioszegi şi-a mitraliat jucătorii după FCSB - Sepsi 2-1: „Au lăsat de dorit, n-au fost în stare să lege două pase!”

Furios, Laszlo Dioszegi şi-a mitraliat jucătorii după FCSB - Sepsi 2-1: „Au lăsat de dorit, n-au fost în stare să lege două pase!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

FCSB a câştigat duelul cu Sepsi, scor 2-1, în Superliga României.

Prima reacţie a lui Laszlo Dioszegi după înfrângerea cu FCSB

După meciul de pe Arena Naţională, patronul celor de la Sepsi a luat atitudine şi nu s-a ferit de cuvinte. Laszlo Dioszegi a recunoscut că echipa sa a făcut multe greşeli în duelul cu FCSB, iar jocul prestat a fost unul modest.

„Puteam face mai mult, asta e. Aceeaşi problemă după minutul 60, nu am fost în stare să legăm mai mult de 2 pase. Am făcut greşeli copilăreşti. Aşa s-a scris istoria meciului. A trecut o singură etapă, dar din păcate 100% nu prindem cupele europene dacă vom continua să jucăm aşa.

Din păcate am avut mai mulţi jucători care n-au putut juca astăzi din diferite motive, dar trebuie să strângem rândurile şi să jucăm fotbal 90 de minute, nu numai 45 de minute sau 50 de minute cum a fost azi. Nu prea îmi place să nominalizez jucătorii, dar Ninaj şi Păun mi-au plăcut, restul au lăsat de dorit.

FCSB o să câştige campionatul, acum are 7 puncte avans şi e o diferenţă destul de mare. E greu de recuperat”, a declarat Laszlo Dioszegi la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsifcsb 

viewscnt
Articole similare