Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterul protestatar de la FCSB acuză că n-a fost lăsat pe stadion cu un mesaj adresat lui Gigi Becali: "A trecut la următorul nivel" FOTO

Suporterul protestatar de la FCSB acuză că n-a fost lăsat pe stadion cu un mesaj adresat lui Gigi Becali: "A trecut la următorul nivel" FOTO

FCSB

Comentarii

Un suporter al FCSB, Hans Gruber, a revenit cu campania sa "Fii patron, nu antrenor", dar la meciul cu Sepsi nu s-a putut desfăşura în felul în care şi-a dorit.

Un suporter al FCSB acuză: "Ne-a fost interzis accesul în stadion cu acest banner"

FCSB - Sepsi are loc duminică, de la 21:00, într-un meci în care liderul Superligii a început cu un avantaj moral, întrucât Rapid şi CFR Cluj au pierdut. 

Peste 10.000 de suporteri au asistat la partida de pe Arena Naţională, însă de un moment neplăcut a avut parte suporterul protestatar al FCSB, care a semnalat problema pe care a avut-o cu organizatorii. 

Cel care foloseşte numele Hans Gruber susţine că nu a fost lăsat să intre cu un banner adresat finanţatorului Gigi Becali, pe care l-a mai folosit în alte meciuri ale FCSB.

"Ne-a fost interzis accesul în stadion cu acest banner, de către club. ATENŢIE, de către club şi nu de jandarmerie. Aşadar FCSB a trecut la următorul nivel, cenzura.

Pentru că de ce nu, doar este Faci Ce Spune Becali. Voi reveni cu amănunte suplimentare atât aici cat si pe pagina Fii patron/NU antrenor”, se arată în mesajul postat pe contul de facebook Hans Gruber.

Ce spunea MM Stoica despre protestul fanilor 

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, n-a fost impresionat de primele acţiuni ale protestatarului din tribune. 

"Din peluză nu sunt. E unul care vrea să-şi facă reclamă şi s-a gândit el la o mişcare de asta. Nu ne interesează. Citeşte pe Facebook ce scrie, că să vină presa. Vrei să-ţi faci reclamă? Du-te, frate, să-ţi faci reclamă unde vrei tu. Nu are nicio legătură băieţaşul ăla cu Peluza Nord. 

E un băiat care a făcut tricouri, mă. A mai fost cu tricoul ăsta, vrea şi el să apară, să-şi facă notorietate. 

Nu are niciun efect. Nu-mi plac ăştia care vor să iasă în evidenţă cu ceva. Îmi plac oamenii care stau în banca lor. Îţi poţi manifesta oful, dar nu cu chestii de astea <<Alo, mă vede şi pe mine cineva?>> Să treci prin faţa camerelor să te vadă cineva", spunea MM Stoica pentru Orange Sport, în noiembrie 2023. 

Afla mai multe despre: hans gruberhans gruber protest fcsbprotest fcsbfcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare