Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"După meciul ăsta zici că e retrogradată". Previziune sumbră pentru Dinamo, după 0-3 cu Hermannstadt: "Are meciuri grele în deplasare"

"După meciul ăsta zici că e retrogradată". Previziune sumbră pentru Dinamo, după 0-3 cu Hermannstadt: "Are meciuri grele în deplasare"

Dinamo București

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Nicolae Dică, au comentat înfrângerea drastică suferită de Dinamo în startul play-out-ului Superligii.

Reacţii după Hermannstadt - Dinamo 3-0, în Superliga

FC Hermannstadt a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia bucureşteană Dinamo, în prima etapă din play-out-ul Superligii. A fost 3-0 până în pauză, după ce Ianis Stoica, Raul Opruţ şi Neguţ au înscris. 

Basarab Panduru a fost mirat de felul în care a arătat echipa lui Kopic, despre care consideră că are nevoie să facă faţă în meciurile din deplasare, pentru restul campionatului. 

"Acum, după meciul ăsta zici că e retrogradată. Nu pot să găsesc... Meritul e doar al Hermannstadtului, că mirosea a gol din minut în minut. E corect, aşa trebuia să se întâmplă, că s-a jucat doar la o singură poartă. Poate mai mare putea fi scorul, dar aşa e corect.

La noi, de la o zi la alta se schimbă clasamentul ăsta. Meciurile lui Dinamo în deplasare sunt grele, la Cluj e greu, la Galaţi e greu, speră şi Botoşaniul, dar dacă pierzi şi la Botoşani deja eşti retrogradat direct", a declarat Basarab Panduru. 

Rezultatul drastic de la Sibiu a fost comentat şi de fostul antrenor de la FC Voluntari, Nicolae Dică. 

"Altfel joacă Dinamo pe teren propriu, cu suporterii alături. Sunt echipe care nu au constanţă, joacă două meciuri bune şi apoi sunt total pe lângă. Până acum nu au avut acea presiune, că toată lumea zicea că se salvează, e picată, iar azi au arătat rău. Sibiul e o echipă bună, joacă de mult timp împreună", a spus tehnicianul, pentru Orange Sport. 

Hermannstadt are 23 de puncte şi se află pe locul secund în play-out, în timp ce Dinamo rămâne pe 8, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: hermannstadt dinamobasarab pandurunicolae dicadinamo superliga 

viewscnt
Articole similare