Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bocciu, înlocuit în fruntea galeriei de la Rapid? „E vorba despre frăţie, de loialitate!”

Bocciu, înlocuit în fruntea galeriei de la Rapid? „E vorba despre frăţie, de loialitate!”

Rapid

Comentarii

Gigi Corsicanu, fostul şef de galerie de la Rapid, a vorbit despre posibilitatea de a prelua din nou ultraşii giuleşteni, în contextul în care Bocciu a fost reţinut.

Bocciu, schimbat din fruntea galeriei de la Rapid? Gigi Corsicanu a explicat varianta

După ce Liviu „Bocciu” Ungurean a fost arestat în dosarul materialelor pirotehnice din Giuleşti, mulţi fani ai formaţiei lui Bergodi s-au întrebat dacă Gigi Corsicanu va reveni în fruntea galeriei. Răspunsul a venit chiar din partea fostului şef de galerie, care a spus că îl susţine pe Bocciu şi că nu îşi doreşte să-l înlocuiască pe actualul lider.

„Vreau să transmit ceva tuturor rapidiştilor, care îmi transmit mesaje că eu trebuie să conduc galeria în momentul acesta! În primul rând, avocaţii lui Liviu au făcut contestaţie vis a vis de măsura care a fost luată şi sunt şanse ca el să revină.

În al doilea rând, în cazul în care el nu o să poată reveni acum şi o să primească interdicţie, am să mă consult cu el şi vom lua o decizie în funcţie şi de ce ne recomandă el, pentru că acolo este munca lui în totalitate.

A format acest grup, care formează acum galeria Rapidului, de la zero şi a avut realizări deosebite cu care toţi am fost mândri. Deci nu vreau să creadă cineva că este vorba de laşitate din partea mea sau dezinteres.

Este vorba de loialitate, de respect, pentru munca unui om care a făcut lucruri deosebite şi nu în ultimul rând de frăţie sinceră. Vă mulţumesc anticipat pentru înţelegere şi va rog din suflet să întelegeţi că aceste evenimente din ultimele zile au scopul de a ne dezbina şi a distruge tot ce s-a realizat până acum la Rapid.

Duşmanii noştri d-abia aşteaptă să ne vadă îngenuchiaţi! Haideţi să le arătăm tuturor că suntem o familie unită şi nimeni nu o să reuşească să distrugă pasiunea şi iubirea noastră pemtru Rapid! Împreună suntem de neclintit! Libertate pentru suporteri”, a scris Gigi Corsicanu, pe Facebook.

Afla mai multe despre: bocciurapidgalerie 

viewscnt
Articole similare