Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial FRF îl indică pe Rotaru, după ce Iordănescu l-a lăsat din nou acasă pe Ivan! "Patronul a avut o luare de poziţie nepotrivită" | EXCLUSIV

Un oficial FRF îl indică pe Rotaru, după ce Iordănescu l-a lăsat din nou acasă pe Ivan! "Patronul a avut o luare de poziţie nepotrivită" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Aurel Ţicleanu, vicepreşedinte al Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit despre situaţia lui Andrei Ivan, atacantul Universităţii Craiova care a ratat o nouă convocare în naţionala României.

Andrei Ivan lipseşte din nou din lotul României! Aurel Ţicleanu: "Patronul a avut o luare de poziţie nepotrivită"

Cu doar trei goluri şi două pase de gol în 27 de meciuri din acest sezon, Andrei Ivan a fost ocolit de selecţionerul care a calificat România la EURO 2024. 

Edi Iordănescu a hotărât convocările pentru meciurile de pregătire cu Irlanda de Nord şi Columbia, iar Universitatea Craiova îl trimite doar pe Nicuşor Bancu, fundaşul stânga titular. 

Aurel Ţicleanu e de părere că reacţiile dinspre Universitatea Craiova, de-a lungul timpului, nu i-au fost pe plac lui Edi Iordănescu, mai ales după ce selecţionerul a considerat că Andrei Ivan a greşit acum un an şi jumătate, la ultima convocare a atacantului. 

De atunci, Mihai Rotaru a spus că este sigur că Iordănescu junior nu va convoca mulţi jucători din echipa sa. Cât despre Andrei Ivan, acţionarul Universitpţii Craiova a transmis că nu a existat vreun caz de indisciplină din partea fotbalistului său. 

Totuşi, Ţicleanu are o altă variantă. 

"Tot o greşeală de management. Atat timp cât Ivan a fost îndepărtat din rândul jucătorilor tricolori, patronul a avut o luare de poziţie nepotrivită. 

A încercat să-l împingă cu orice mijloc în echipa naţională. A vorbit în numele său şi i-a făcut rău. Ivan s-a considerat apărat şi că nu mai este nevoie să muncească", a declarat oficialul FRF, Aurel Ţicleanu, pentru Orange Sport. 

  • Pe 7 iunie 2022 a jucat Andrei Ivan ultima dată în naţională, în Bosnia - România 1-0, din Liga Naţiunilor. 

Mihai Stoichiţă, despre Andrei Ivan: "Aici e problema lui"

Aici e problema lui. Am înţeles că a avut cu Rădoi ceva. Rădoi sigur nu i-a vrut răul. Credeţi că sfaturile lui Edi pentru Ivan au fost greşite? Când nu asculţi, cum să te mai cheme?

Am mai stat de vorbă cu unii fotbalişti, e un sport de echipă, nu individual. Un sport în care trebuie să te încadrezi în regulile societăţii de 11 jucători, care reprezintă o echipă.

E foarte clar, nu faci ce vrei tu, faci ce pregăteşte antrenorul şi urmezi regulile lui. Bune sau rele, pe urmă dă el socoteală la patron sau directorul tehnic”, declara Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuandrei ivanmihai rotaruandrei ivan echipa nationala 

viewscnt
Articole similare