Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan i-a mulţumit în direct lui Becali după ultimele declaraţii: ”M-a vrut la FCSB! Un compliment foarte frumos”

Andrei Ivan i-a mulţumit în direct lui Becali după ultimele declaraţii: ”M-a vrut la FCSB! Un compliment foarte frumos”
Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii. Mesajul lui Andrei Ivan pentru Gigi Becali după ce patronul FCSB a spus că nu trebuie să lipsească din echipa lui Mihai Rotaru

Gigi Becali nu concepe ca Universitatea Craiova să înceapă meciul cu Rapid fără Andrei Ivan, pe care îl vede, alături de Mitriţă, cel mai bun jucător al echipei din Bănie!

Cerut în primul ”11” al lui Ivaylo Petev de Gigi Becali, Andrei Ivan i-a mulţumit patronului de la FCSB după meciul cu Rapid.

Ivan, mesaj pentru Becali

Andrei Ivan a început derby-ul cu Rapid pe bancă. El a fost introdus în teren în minutul 46 al jocului, în locul lui Markovic. După meci, Ivan nu a uitat ce a transmis Becali zilele trecute şi i-a transmis un mesaj patronului de la FCSB.

„Nu ştiu ce pot să spun. Îi mulţumesc frumos! În trecut, să ne aducem aminte că m-a vrut la FCSB. Un compliment foarte frumos, sper să intru din nou în primul 11”, a fost răspunsul lui Ivan pentru Becali.

Ce a declarat Ivan după meci:

”Eu cred că meritam să câştigăm, ne-am creat mai multe ocazii. Am dominat cele două reprize şi cred că trebuia să luăm cele 3 puncte. A fost un meci bun, şi pentru noi, şi pentru suporteri. Ne pare rău că nu le-am putut face bucuria suporterilor noştri, să luăm cele 3 puncte.

Ne aşteaptă un alt meci foarte important (n.r. – derby-ul Olteniei, cu FC U Craiova) şi sperăm să câştigăm. Vom juca în deplasare, dar tot pe terenul din Craiova. Aşteptăm toţi suporterii să fie lângă noi şi trebuie să luăm cele 3 puncte, să îi bucurăm pe suporteri. În ziua de azi, cu orice echipă este foarte greu. Vom avea un meci foarte tare”, a declarat Ivan.

Panduru şi Cosmescu au dat verdictul: penalty neacordat în Universitatea Craiova - Rapid | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: andrei ivangigi becalicraiova 

viewscnt
Articole similare