Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dioszegi, exploziv despre FCSB - Sepsi! Un meci aranjat l-a marcat: "De atunci am zis că în viaţa mea nu o să fac vreun blat. Şucu şi-a cerut scuze"

Dioszegi, exploziv despre FCSB - Sepsi! Un meci aranjat l-a marcat: "De atunci am zis că în viaţa mea nu o să fac vreun blat. Şucu şi-a cerut scuze"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Acţionarul de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a fost vehement în privinţa scenariului de blat vehiculat în jurul meciului cu FCSB. El a vorbit despre meciul aranjat care l-a marcat şi a recunoscut că Dan Şucu a prezentat scuze din partea clubului Rapid.

Laszlo Dioszegi, înainte de FCSB - Sepsi: "Vrem să producem surpriza"

FCSB - Sepsi are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, meci în urma căruia liderul se poate distanţa la şapte puncte de Universitatea Craiova, aflată pe locul secund. 

Meciul de pe Arena Naţională a fost încins de Victor Angelescu. Acţionarul minoritar de la Rapid a spus că Marius Ştefănescu, suspendat pentru partida cu FCSB, a încasat cartonaşul galben întrucât se va transfera la echipa lui Gigi Becali. 

Laszlo Dioszegi a oferit o nouă reacţie privind declaraţia care l-a deranjat şi a spus că Dan Şucu l-a sunat. 

"Mereu venin pentru surprize, dar să vedem ce putem. (n.r. - adversarele FCSB nu se aşteaptă la surprize) Vrem să producem surpriza şi pentru ei. (n.r. - dacă l-a supărat declaraţia lui Victor Angelescu) Nu pot să spun, că dacă mă enerverz degeaba nu pot să mă concentrez la echipa mea. Am vorbit cu domnul Şucu. Şi-a cerut scuze. Este un om extraoardinar de bun. Uneori, noi, oamenii, mai vorbim înainte să gândim, dar mergem mai departe

Dacă au fost două meciuri 1-2, de ce să nu fie şi al treilea? Ştim că FCSB e bună, dar am venit să câştigăm. Dacă nu putem câştiga, mergem mai departe. 

Jucătorii sunt dornici să spargă gheaţa, de şase meciuri n-am ciupit punct cu FCSB, dar a sosit timpul să facem un meci mare, chiar dacă jucăm cu doi jucători U21. 

(n.r. - Ştefănescu nu e de vânzare pentru FCSB?) 100%. Ca să arăt tuturor din România că noi nu facem blaturi şi nu e nimic adevărat, atunci Ştefănescu poate pleca oriunde, în afară de FCSB. Mai are contract, iar dacă vrea să plece să vină un alt club cu oferta, nici măcar suspiciune să nu fie. Jucătorii sunt motivaţi, au primă dublă pentru fiecare meci de play-off. Ce-ţi trebuie mai mult decât o primă dublă?", a spus Laszlo Dioszegi, cu câteva momente înainte de startul meciului FCSB - Sepsi, pe Arena Naţională. 

Laszlo Dioszegi a spus meciul aranjat care l-a marcat: "De atunci am zis că în viaţa mea nu o să fac vreun blat"

Dezamăgit de un blat pe care l-a văzut în copilărie, Laszlo Dioszegi şi-a promis că niciodată nu va participa la un astfel de eveniment. 

"Mă enervează... Vă spun o întâmplare. Când eram mic copil, în anii 80, am văzut, ca suporter, un blat al echipei din Sfântu Gheorghe, când a jucat la Odorheiu Secuiesc, un blat ordinar. A doua zi ne-am dus şi am agăţat haine de blană pe garduri şi n-am strigat nimic pentru echipa noastră şi a fost ruşinos. 

De atunci am zis că în viaţa mea nu o să fac vreun blat. Bine, atunci nici nu mă gândeam că o să fiu eu patron de echipă. Să nu particip, dar să spunem foarte clar că în 2024, în prima ligă din România, nu mai sunt blaturi, cred că nimeni nu-şi riscă libertatea pentru un meci de fotbal. La noi nu există omenie. Noi am fost echipa mică a CFR-ului timp de patru ani, acum am devenit echipa mică a FCSB-ului, poate la anul devenim echipa mică a Rapidului, apoi a Craiovei. Noi am devenit o echipă medie, ca să nu spun mare şi nu ţinem cu nicio echipă. Ne este indiferent cine câştigă campionatul, doar noi să-i învingem pe toţi. Cine să meargă în faţa jucătorilor şi să le spună să nu joace azi. Eu nu cred aşa ceva!", a mai spus acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, înainte de meciul cu FCSB

 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegilaszlo dioszegi fcsb sepsifcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare