Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Storck, după FCSB - Sepsi 2-1: ”E maximul ce puteam obţine azi”. Doi jucători vor pleca: ”A fost decizia mea. Patronul a fost de acord”

Storck, după FCSB - Sepsi 2-1: ”E maximul ce puteam obţine azi”. Doi jucători vor pleca: ”A fost decizia mea. Patronul a fost de acord”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul celor de la Sepsi OSK, Bernd Storck (61 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit contra FCSB-ului pe Arena Naţională.

Sepsi OSK a fost învinsă de FCSB, în deplasare, scor 1-2, în prima etapă din play-off-ul Superligii României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Florinel Coman (11) şi Alex Băluţă (41), îmn timp ce pentru Sepsi a puncat Gabriel Debeljuh (25), din penalty.

Bernd Storck, discurs cu privire la multe aspecte după eşecul cu FCSB

La finalul meciului, Bernd Storck a explicat că echipa sa nu putea scoate mai mult timp această partidă şi a anunţat că doi jucători nu vor mai continua la Sepsi. Este vorba despre Aganovic şi Jonathan Rodriguez.

”Am făcut greşeli foarte multe şi le-am permis să ne atace, să aibă foarte multe ocazii. Ne-au presat mult în prima repriză. A fost un joc deschis destul de mult timp, puteam să egalăm. Cred că e maximul ce puteam obţine azi împotriva lor.

Am vrut să obţinem măcar un punct, de aia am băgat şi atacanţi. Am încercat totul, dar uneori ai nevoie şi de noroc. Jucătorii tineri au dat absolut totul. Diferenţa de puncte nu e atât de mare. Le-am zis jucătorilor să încercăm să luăm cât mai multe puncte. Obiectivul nostru e să câştigăm acasă cât mai multe puncte. 

Nu mai fac parte din planuri. Se află la final de contracte şi nu vor mai prelungi. Nu au niciun viitor la clubul nostru. Vreau să fiu corect cu ei. Am vorbit deschis cu ei, vreau să-i fac să înţeleagă. A fost decizia mea, iar patronul a fost de acord cu ea.

E play-off, tensiunea e mai mare, cerinţele sunt şi ele mai mari. E un bonus ca suntem aici”, a declarat Storck, după meciul pierdut de echipa sa pe Arena Naţională.

În urma acestui rezultat, în clasament, FCSB este lider, cu 35 de puncte, la şapte puncte distanţă d echipele de pe locurile 2 şi 3, Universitatea Craiova şi Rapid. Sepsi ocupă ultimul loc în play-off, al şaselea, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: sespibernd storcksuperliga 

viewscnt
Articole similare