Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Venim la Bucureşti să câştigăm, nu să ne plimbăm". Laszlo Dioszegi, războinic înainte de FCSB - Sepsi

"Venim la Bucureşti să câştigăm, nu să ne plimbăm". Laszlo Dioszegi, războinic înainte de FCSB - Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi şi-a propus un obiectiv important înainte de startul play-off-ului, trei puncte din duelul cu FCSB de pe Arena Naţională, din prima etapă de la înjumătăţirea punctelor.

Patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe este încrezător înainte de startul play-off-ului şi are deja un obiectiv pentru echipa sa, clasarea pe locurile trei sau patru.

Cele două poziţii duc spre barajul pentru un loc în preliminariile UEFA Conference League. Covăsnenii au făcut o figură frumoasă în sezonul precedent, în preliminarii. Sepsi a fost aproape să o elimine pe Bodo/Glimt, o formaţie cu rezultate importante în ultimele sezoane, în cupele europene.

Dioszegi vrea să-şi înceapă pozitiv campania din play-off, cu o victorie pe terenul celor de la FCSB, în prima etapă.

"Pregătit este mult de spus, băieţii au avut puţin concediu şi astăzi au revenit. Acum încep antrenamentele şi normal că antrenorul pregăteşte echipa să mergem la Bucureşti să facem o figură frumoasă.

Dacă aş merge cu gândul că vrem să pierdem, atunci nu m-aş mai duce nicăieri. La fiecare meci mergem cu gândul să câştigăm, ne ştim foarte bine limitele şi şansele sunt mici. Dar şi la 1% şansă o să jucăm pentru această şansă.

Personal aş vrea să câştigăm fiecare meci, cred că şi domnul Bernd Storck vrea să mergem la Bucureşti pentru trei puncte. Nu vrem să le plimbăm în play-off, stabilim un obiectiv mai îndrăzneţ cum ar fi locul trei sau patru şi pentru asta trebuie să câştigăm cât mai multe puncte", a spus Laszlo Dioszegi, la Fanatik.

Dioszegi rămâne realist, astfel, clasarea pe poziţia secundă la finalul play-off-ului nu pare un obiectiv realizabil pentru gruparea covăsneană.

Laszlo Dioszegi: "Data trecută, FCSB a jucat foarte slab"

"Dacă începem cu înfrângeri nu mai avem nicio şansă pentru locul trei sau patru. Data trecută, FCSB a jucat foarte, foarte slab şi nu a fost niciun şoc. Vedem ce o să se întâmple, fiecare echipă din prima ligă este de bătut.

Ştim că şi FCSB are şapte înfrângeri, înseamnă că au fost înfrânţi. Trebuie să mergem încrezători, trebuie să simtă şi jucătorii că suntem alături de ei şi că vrem să aducem trei puncte acasă. Nu este niciun secret, astăzi o să le spun băieţilor că avem un obiectiv îndrăzneţ.

Primele două locuri sunt ocupate, se vede şi de la lună că nu avem şanse. De ce nu locul trei?  CFR Cluj are cinci puncte, sunt două meciuri şi deja putem să ne apropiem dacă învingem", a mai spus Dioszegi.

Sepsi începe play-off-ul de pe locul şase, cu 22 de puncte, în timp ce FCSB este lider, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsisepsi oskfcsblaszlo dioszegiplay-offsuperliga 

viewscnt
Articole similare