Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi a confirmat mutarea prin care o duce pe Sepsi la nivelul următor: "100% ar fi benefic pentru fotbalul românesc"

Laszlo Dioszegi a confirmat mutarea prin care o duce pe Sepsi la nivelul următor: "100% ar fi benefic pentru fotbalul românesc"

Superliga

Comentarii

Acţionarul de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a oferit o nouă reacţie în privinţa mutării pe care vrea să o facă la echipa din Superliga. El a comentat ultima declaraţie a lui Ladislau Boloni.

Laszlo Dioszegi aşteaptă mutarea care o poate transforma pe Sepsi: "Am discutat doar prieteneşte"

Sepsi a reuşit o nouă calificare în play-off-ul Superligii, iar veştile bune nu s-a oprit odată cu rezultatul de pe teren. 

Ladislau Boloni a confirmat faptul că este tentat să accepte să lucreze la Sepsi. Fostul selecţioner al României nu ar urma să antreneze, ci să ocupe un loc în conducerea clubului. 

"Ar fi o mega lovitură pentru noi. Este un om de care orice club ar avea nevoie. N-am propus niciun post. Ne-a explicat că antrenor nu vrea, dar sigur se va găsi un post în club, dacă ar vrea să vină. Am discutat doar prieteneşte. Dânsul trebuie să se hotărască şi îl aşteptăm cu braţele deschise. Un fel de manager, da. Trebuie să discutăm, să vrea şi el, pentru că 100% ar fi benefic pentru fotbalul românesc", a spus Dioszegi, pentru ProSport.

Boloni o antrenează pe Metz în Ligue 1 şi tocmai a reuşit să o redreseze, iar acţionarul lui Sepsi este dispus să aştepte. 

"Nu ştiu când. Depinde cât rămâne la Metz. Acum a avut două rezultate bune. Şi în 2050 dacă vine, noi îl aşteptăm (n.r. - râde). E visul meu şi nu cred că o să se ducă să mai antreneze după Metz. Aşa că de ce să nu vină, să se întoarcă acasă? Casa lui e la Târgu Mureş, dar Târgu Mureş e aproape de Sfântu Gheorghe", a mai spus acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi

 

Afla mai multe despre: ladislau bolonilaszlo dioszegiladislau boloni sepsimetz 

viewscnt
Articole similare