Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ăsta e devotamentul tău?”. Edi Iordănescu şi-a schimbat părerea despre un tricolor şi nu mai are nicio şansă să prindă EURO 2024

”Ăsta e devotamentul tău?”. Edi Iordănescu şi-a schimbat părerea despre un tricolor şi nu mai are nicio şansă să prindă EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Andrei Borza l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu şi nu mai are nicio şansă să prindă EURO 2024!

Borza l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu

Recent, Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost filmaţi într-un club de noapte din Iaşi, la doar câteva ore distanţă după ce echipa lor, Rapid, a pierdut jocul din Copou, contra celor de la Poli, scor 1-3, într-un duel din etapa 27-a din Superligă, în timp ce colegii lor erau în cantonament.

Aşa cum este normal într-un club cu pretenţii, Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost amendaţi şi scoşi din lot pentru o etapă.

Nici cei de la naţionala României nu au trecut cu vederea cele întâmplate la Rapid. Edi Iordănescu a început deja să creioneze lotul pentru EURO 2024, iar selecţionerului s-ar fi răzgândit în privinţa lui Andrei Borza, fundaşul lateral de la Rapid, onform AS.ro după escapada jucătorului.

”E împotriva tuturor principiilor pe care le-am impus la echipă. E inadmisibil să te comporţi aşa, mai ales la vârsta asta! Echipa ta pierde şi ăsta e devotamentul tău? Care este respectul tău faţă de club, de suporteri, de antrenori şi, nu în ultimul rând, faţă de colegii tăi”, ar fi spus Edi Iordănescu, într-o discuţie cu cei din Federaţie, conform sursei citate.

Tot din informaţiile AS.ro, toţi cei din staff, dar şi cei din conducerea FRF sunt în asentimentul selecţionerului.

Afla mai multe despre: andrei borzaedi iordănescunaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare