Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! Boloni a anunţat echipa din Superliga cu care va semna: "O să vin. Poate mă consult cu Mircea Lucescu înainte"

Ce lovitură! Boloni a anunţat echipa din Superliga cu care va semna: "O să vin. Poate mă consult cu Mircea Lucescu înainte"

Superliga

Comentarii

Ladislau Boloni (71 de ani) n-a antrenat vreo echipă de club din România, însă ar putea ocupa un post în conducerea unei echipe din Superliga. După invitaţia publică lansată de patron, actualul antrenor al lui Metz şi-a arătat disponibilitatea de a veni.

Clubul din Superliga căruia Ladislau Boloni îi spune "da": "O să vin"

Invitaţia lui Laslo Dioszegi pentru Ladislau Boloni s-ar putea materializa la un moment dat. Fostul selecţioner al României a recunoscut că şi-ar da acordul pentru a veni la Sepsi, unde acţionarul clubului îl aşteaptă pe postul de director general sau director sportiv. 

Ladislau Boloni mai are contract cu Metz până în 2025, însă situaţia sa în Ligue 1 este complicată. 

"(n.r. - domnul Dioszegi vă aşteaptă la Sepsi) Păi, o să vin, o să vin. Sigur că o să vizitez Sepsi o dată, o să am curajul sau nu să lucrez, curajul şi puterea, dar voi vedea. Poate mă voi consulta cu Mircea Lucescu înainte", a declarat Ladislau Boloni, pentru Prima Sport.  

Cât despre situaţia grea a lui Metz, care este penultima în Ligue 1, cu 23 de puncte, doar peste Clermont, antrenorul român a anunţat că-şi menţine entuziasmul. 

"La Metz venim tare, tare din urmă. Am trăit momente dificile, grele şi nu cred că vom avea răgaz sau vreun meci uşor în campionat. Totuşi este bine să joci într-un campionat puternic, bine organizat, cu echipe puternice, chiar dacă nu joci primul rol în acest campionat", a mai spus fostul selecţioner al României, Ladislau Boloni

Laszlo Dioszegi îl aşteaptă cu braţele deschis pe Ladislau Boloni, la Sepsi

Cu Boloni în structurile clubului, Sepsi ar putea ajunge la nivelul următor, iar Dioszegi a fost cel care a recunoscut că îl aşteaptă. 

"Boloni a zis foarte clar că nu vine ca antrenor în România. Poate vine ca director sportiv, poate ca director general. Găsim noi o soluţie, dacă asta e, dar nu vine ca antrenor şi nici nu vrem. Dar dacă ar veni să ne ajute ca director sportiv, ar fi extraordinar.

Cred că ar lucra foarte bine ca director sportiv cu domnul Stork. Şi Loţi deja gândeşte ca un francez, pot să spun, a trăit foarte mult în Occident şi pot să spun că cei doi ar lucra extraordinar împreună.

Ar fi bine să vină lângă noi, nu am vorbit în ultimul timp, de vreo două luni de zile, am văzut că în ultimul timp pierde meciurile. Urmăresc, ştiu. (n.r. - Sunteţi cu ochii pe el) Exact.

Eu am spus că a fost idolul copilăriei mele. Se numeşte Laszlo ca şi mine, dar asta nu are nicio relevanţă. Pot să spun că a fost un decar cred că unul dintre cei mai buni", spunea acţionarul de la Sepsi, Laszlo Diozegi, în februarie.  

Afla mai multe despre: ladislau boloniladislau boloni sepsiladislau boloni metzlaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare