You are here:

Ronaldo l-a indicat pe fotbalistul care va câştiga Balonul de Aur dacă semnează cu Real Madrid: "Trebuie să aşteptăm până când va fi oficial"

Ronaldo l-a indicat pe fotbalistul care va câştiga Balonul de Aur dacă semnează cu Real Madrid: "Trebuie să aşteptăm până când va fi oficial"
Comentarii

Brazilianul Ronaldo a declarat că Real Madrid este locul potrivit pentru atacantul francez Kylian Mbappe, în vederea câştigării Balonului de Aur.

Ronaldo: "Dacă Mbappe merge la Real, atunci va obţine Balonul de Aur"

"Trebuie să aşteptăm până când va fi oficial înainte de a vorbi despre asta în detaliu, dar toată lumea este entuziasmată de Kylian Mbappé la Madrid", a declarat brazilianul de 47 de ani pentru Daily Mail.

"Este un jucător incredibil. Va fi unul dintre cei mai buni jucători din generaţia sa. Cred că este o alegere foarte bună pentru el dacă se va alătura Madridului. Cred că va primi în sfârşit Balonul de Aur dacă se va alătura Realului", a mai spus Ronaldo.

Ronaldo a vorbit, de asemenea, despre soarta contrastantă a internaţionalului francez din ultimele săptămâni: Mbappé a fost decisiv în Liga Campionilor, dar a fost în mod regulat rezervă de când intenţia sa de a părăsi Parisul la finalul sezonului a fost dezvăluită în presă.

"Nu ştiu ce este adevărat, dar lumea vorbeşte despre situaţia lui la PSG. Bineînţeles, la Madrid va avea o echipă care îl va susţine în fiecare decizie pe care o va lua. Va avea o echipă care îl va susţine şi pe teren şi în afara lui. Ei îl vor proteja. Dar cred că s-a simţit foarte bine la PSG", a precizat Ronaldo.

Dublul câştigător al Balonului de Aur a concluzionat: "Bineînţeles, PSG a făcut un mare efort pentru a-l păstra. El a fost marea vedetă a proiectului PSG. Dar vom vedea ce se va întâmpla cu Mbappé la Real Madrid. Un lucru este sigur, însă, şi anume că vom avea mult mai mult de la Mbappé în anii următori".

Afla mai multe despre: ronaldoreal madridmbappe 

viewscnt
Articole similare