Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ovidiu Burcă, favorit să preia banca echipei din Superliga care a rămas fără antrenor | EXCLUSIV

BREAKING NEWS | Ovidiu Burcă, favorit să preia banca echipei din Superliga care a rămas fără antrenor | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

A avut loc a doua plecare a unui antrenor din Superliga, în această perioadă. După Florin Pîrvu, Nicolae Dică şi-a pierdut şi el postul, iar Ovidiu Burcă, fostul tehnician al lui Dinamo, este în cărţi pentru revenirea în prima ligă.

Ovidiu Burcă este favoritul conducerii de la FC Voluntari! Nicolae Dică a părăsit postul

Două dintre echipele din play-out au decis schimbarea antrenorului. La scurt timp după înfrângerea cu Sepsi, Petrolul a anunţat despărţirea de Florin Pîrvu, care a ratat play-off-ul şi a lăsat o impresie neplăcută la ultima apariţie a "lupilor" din sezonul regulat. 

La câteva zile de la cele cinci meciuri care au decis componenţa play-off-ului, o nouă schimbare s-a produs.

Nicolae Dică a plecat de la FC Voluntari, conform surselor Orange Sport. Echipa din Ilfov a remizat cu U Cluj, scor 0-0, însă seria de trei remize şi patru înfrângeri se pare că a cântărit decisiv în decizia conducerii. 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, favoritul conducătorilor de la FC Voluntari este Ovidiu Burcă.

La 43 de ani, antrenorul este liber de contract după despărţirea de Dinamo, în noiembrie 2023, iar performanţa obţinută cu echipa alb-roşie în Liga 2 a atras atenţia celorlalte cluburi din România. 

De altfel, Ovidiu Burcă a recunoscut că a purtat discuţii preliminare pentru revenirea în fotbal, în ianuarie, iar acum poate avea şansa de a antrena din nou în Superliga, la FC Voluntari

Ovidiu Burcă nu deţine licenţa Pro, însă acest aspect nu i-a împiedicat pe conducătorii echipei din Ilfov să înceapă sezonul actual cu Ilie Poenaru pe banca tehnică. Cu fostul fundaş central antrenor, Dinamo a reuşit miracolul în Liga 2 şi a promovat în ciuda tuturor predicţiilor. 

Ovidiu Burcă a dezvăluit că voia să înveţe meserie de la Ange Postecoglou

Cât timp a fost liber de contract, Ovidiu Burcă a lucrat pentru revenirea sa în antrenorat, iar pentru Orange Sport a dezvăluit că a plănuit să se ducă în Premier League ca să înveţe meserie de la Ange Postecoglou. 

"Aş vrea să merg la Tottenham, să văd ce se întâmplă. Mai am şi alte promisiuni, e o perioada în care încerc să acumulez informaţii noi. Am şi vorbit şi abia aştept să merg acolo. Premier League e cel mai ridicat nivel pe care îl poţi vedea în fotbal.

Este un antrenor revoluţionar, care cu o echipa nu de nivelul celor mari şi bogaţi reuşeşte să rămână în primele echipe ale Angliei. Face nişte lucruri interesante, şi pentru că a mers Radu acolo, e mai uşor şi pentru noi românii să luam contact cu aerul ăla", declara principalul favorit pentru banca lui FC Voluntari, Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport, în februarie. 

Afla mai multe despre: ovidiu burcaovidiu burca fc voluntariovidiu burca antrenor superliganicolae dicanicolae dica plecare fc voluntari 

viewscnt
Articole similare