Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu Ştefan Târnovanu la FCSB: "Nu fac asta!"

BREAKING NEWS | Gigi Becali a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu Ştefan Târnovanu la FCSB: "Nu fac asta!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a vorbit din nou, luni, despre înfrângerea usturătoare suferită de FCSB în faţa Rapidului, 0-4 pe Arena Naţională, într-un meci în care "roş-albaştri" au fost de nerecunoscut. Omul de afaceri a luat decizia finală în privinţa lui Ştefan Târnovanu (23 de ani).

După a ameninţat că ar putea fi scos din poartă, Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Ştefan Târnovanu, portarul titular al echipei "roş-albastre". Patronul FCSB a luat vina asupra sa, după înfrângerea cu Rapid, şi a susţinut că a fost pedepsit pentru că a fost prea mândru faţă de giuleşteni.

Ştefan Târnovanu, păstrat în poarta FCSB după ce i s-a reproşat evoluţia din meciul cu Rapid. Gigi Becali: "Nu pot să nenorocesc băiatul"

Becali a anunţat că Târnovanu nu va fi scos din poartă, aşa cum plănuise la cald, ci va fi păstrat între buturi. Totuşi, omul de afaceri din Pipera i-a dat un sfat goalkeepeerului, anume să fie mai concentrat în poartă. Latifundiaru din Pipera gândeşte în perspectiva EURO 2024, de aceea nu-l scoate din poartă pe Târnovanu.

În contextul transferului lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid, unde nu a prins deloc minute până acum, Ştefan Târnovanu se anunţă un candidat serios pentru poarta echipei naţionale la Campionatul European: "Ce schimbări? N-ai ce. Târnovanu o să mai aibă şi el... Păi, dacă e vina mea, nu a lui? Atunci trebuie să mai aibă şanse, că nu e vina lui.

Eu am făcut mândria, iar Dumnezeu a dat pentru mine. Târnovanu trebuie să fie mai concentrat în poartă, dar nu pot să nenorocesc băiatul, are echipa naţională şi nu fac asta", a spus Gigi Becali, luni, la Palat.

Ştefan Târnovanu a fost titularul din poarta FCSB în acest sezon, iar în 15 partide din 34 a reuşit să păstreze poarta intactă. A adunat 3060 de minute între buturile "roş-albaştrilor", iar prestaţiile de până acum şi cele care urmează îl pot duce la EURO 2024.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalistefan tarnovanufcsbportarsuperligaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare