Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, dorit de mai multe cluburi, după despărţirea de Dinamo: "Au existat nişte discuţii" | EXCLUSIV

Ovidiu Burcă, dorit de mai multe cluburi, după despărţirea de Dinamo: "Au existat nişte discuţii" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al celor de la Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, a vorbit despre ofertele pe care le-a avut după ce s-a despărţit de Dinamo, în toamna anului 2023.

Burcă a fost demis din funcţia de antrenor principal la Dinamo după o serie de rezultate dezastruoasă pentru "câinii roşii". Concret, promovarea în Superliga a fost un pas prea mare de făcut pentru dinamovişti, iar după fiecare etapă ratată, presiunea pe umerii tânărului tehnician a crescut.

Zeljko Kopic, două victorii pe final de an, la Dinamo

Perioada sa pe banca dinamoviştilor a luat sfârşit la finalul lunii noiembrie, iar în locul său a fost numit Zeljko Kopic, un antrenor croat cu experienţe la echipe importante din ţara sa natală.

De la venirea tehnicianului croat, Dinamo a obţinut două victorii consecutive, 2-0 în deplasare, cu FC Botoşani şi 1-0 pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari.

Ovidiu Burcă a vorbit despre ofertele pe care le-a avut după despărţirea de Dinamo, echipă alături de care a promovat în Superliga la sfârşitul sezonului trecut după un baraj dramatic câştigat în faţa celor de la FC Argeş.

(n.r. Te-a căutat vreo echipă din momentul în care ai plecat de la Dinamo?) "Am avut nişte discuţii timide, dar nu ceva concret. În România, în Liga 2, dar discuţii timide şi fără.. Varianta ideală e s-o preiei când poţi construi, dar nu spun nu nici unei preluări pe parcurs. 

Sunt un antrenor la început de drum, în trei ani am văzut nişte lucruri, am luat contact cu prima ligă şi m-a ajutat mult treaba asta", a declarat Ovidiu Burcă pentru Orange Sport

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamoliga 2superliga 

viewscnt
Articole similare