Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, primele concluzii după victoria din amicalul cu LASK Linz: "Transferuri reuşite"

Florinel Coman, primele concluzii după victoria din amicalul cu LASK Linz: "Transferuri reuşite"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani), a vorbit la finalul amicalului dintre LASK Linz şi FCSB, câştigat de liderul din Superliga cu scorul de 3-1.

Marcator în amicalul desfăşurat pe Gloria Sports Arena, în Antalya, Coman s-a declarat mulţumit de prestaţia noilor săi colegi, Baba Alhassan şi Luis Phelipe.

Brazilianul adus de la Poli Iaşi a înscris la primul său meci în tricoul celor de la FCSB iar Baba Alhassan i-a oferit lui David Miculescu o pasă decisivă la reuşita sa de 3-1.

Florinel Coman: "Eram o super-echipă"

”Un meci foarte bun, un antrenament intens. Aveam nevoie de acest meci pentru a ne intra în ritm. 

Phelipe a şi marcat, Baba a jucat foarte bine. Cum am spus-o şi înainte, sunt transferuri reuşite şi cred că ne vor aduce plusul de care aven nevoie pentru a câştiga campionatul. 

(n.r. Dacă sunt pregătiţi) Mai avem, mai avem, trebuie să muncim. Nu am intrat pentru rezultat, am intrat să ne facem antrenamentul, să pasăm, să jucăm în stare de oboseală. S-a acumulat foarte multă oboseală în acest cantonament. 

(n.r. Aveţi o super-echipă?) Păi au venit doar doi jucători, ce super echipă? Eram o super-echipă, acum cu plusurile astea sperăm să ne ajute pe viitor. 

(n.r. Vă gândiţi la titlu?) Da clar, pentru asta alergăm, pentru asta ne zbatem în fiecare zi. Tragem de noi pentru un singur vis, visul este comun, visul echipei, suporterilor şi vrem să îl îndeplinim.

Este bine că avem un avantaj măricel şi dacă nu rămâne un avantaj mai mare măcar să rămână aşa”, a declarat Florinel Coman. 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsblask linzamicalantalyababa alhassanluis phelipe 

viewscnt
Articole similare