Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Dinamo! Oţelul i-a luat fotbalistul. Regrete în "haită" după transfer: "Mi-a plăcut mult, un '9' foarte bun" | EXCLUSIV

Lovitură pentru Dinamo! Oţelul i-a luat fotbalistul. Regrete în "haită" după transfer: "Mi-a plăcut mult, un '9' foarte bun" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dorinel Munteanu a produs una dintre surprizele Superligii până în acest punct al sezonului, cu un lot din care s-au evidenţiat individual puţini fotbalişti. Totuşi, antrenorul a reuşit să pună mâna pe al doilea marcator al ligii, după care Dinamo suspină acum, în zona retrogradării.

Dinamo a rămas cu regretele. Fotbalistul a ajuns la Oţelul Galaţi: "Îmi pare rău că n-am insistat pentru el"

Nou-promovatele din Superliga sunt în a doua jumătate a clasamentului Superligii, dar prestaţiile lor din campionat au fost diferite de-a lungul etapelor. Dinamo este penultima, cu 16 puncte, şi a legat două victorii pe finalul anului trecut, în timp ce Oţelul a oscilat între prestaţiile foarte bune şi partidele nereuşite. Trupa lui Dorinel Munteanu este pe locul 11, cu 26 de puncte. 

De altfel, Oţelul îl dă pe al doilea marcator în acest sezon, după Darius Olaru. 

Alexandru Pop (23 de ani) a semnat cu Oţelul la începutului stagiunii şi a reuşit nouă goluri în campionat. Atacantul a fost dorit mult şi de Ovidiu Burcă, fostul antrenor de la Dinamo, care a rămas cu o urmă de regret că Alex Pop n-a ajuns în "haită". 

Burcă a dezvăluit cum Dinamo l-a ratat pe Alex Pop în faţa echipei din Moldova. 

"Oţelul a schimbat mult. Linia de fund faţă de Liga 2 e aproape complet schimbată, la mijlocul terenului mai joacă doar Cisotti, extremele sunt noi. 

Pop a venit din Liga 2. E un jucător care mi-a plăcut, sincer, şi îmi pare rău că n-am insistat pentru el, că mi-a plăcut mult, un tip inteligent, un număr 9 foarte bun. Da, l-am avut pe listă. Da, Dorinel la început l-a băgat dreapta. 

(n.r. - De ce nu a ajuns la Dinamo?) Au apărut alte variante, n-am fost singurul care... S-a vorbit şi despre chestia asta, că am făcut lotul. Am fost mai mulţi care am comunicat şi s-a ajuns la concluzia asta. Îmi pare rău, pentru că mi-a plăcut mult jucătorul, mişcarea jucătorului în teren. Probabil cu golurile lui la noi Dinamo arăta mult mai bine. Nu, n-au fost aduşi jucători peste mine", a recunoscut Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

  • Hakim Abdallah şi Gonçalo Gregório sunt atacanţii care au fost aduşi, deşi Alex Pop a fost dorit de Ovidiu Burcă. 

Dinamo a avut media salarială de 4 - 5.000 de euro în acest sezon

Burcă a fost schimbat în noiembrie cu Kopic, iar fostul antrenor al lui Dinamo a dezvăluit că nu s-a putut lupta cu salariile propuse de alte cluburi din Superliga şi nici cu situaţia dificilă la nivel financiar. 

"Noi ajunsesem la 7.000 de euro pragul salarial, în vară, apoi am reuşit să-i convingem să sărim de 7.000 cu puţin. Media salarială era la 4-5.000 de euro, mică.

Vedeţi şi acum, când clubul este într-o situaţie mult mai bună decât cea în care am fost noi. Jucătorii nu prea vor să vină, dar gândiţi-vă anul trecut cum a fost. Transferuri blocate, le spuneam semnaţi, deblocăm salariile, s-au pierdut mulţi jucători. 

Dacă veneau primele variante cu care am vorbit, lucrurile ar fi stat altfel", a mai spus Ovidiu Burcă, tehnicianul care a adus bucuria în "Ştefan cel Mare", odată cu promovarea în Superliga. 

Alexandru Pop a semnat prelungirea contractului cu Oţelul Galaţi, semn că moldovenii simt că atacantul ar putea aduce o sumă importantă clubului. 

Afla mai multe despre: alexandru pop otelulalexandru pop dinamoovidiu burca dinamotransferuri dinamotransferuri otelul 

viewscnt
Articole similare