Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru îl avertizează pe Luis Phelipe, înainte de debutul său la FCSB: "O să dribleze jaloane la antrenament"

Basarab Panduru îl avertizează pe Luis Phelipe, înainte de debutul său la FCSB: "O să dribleze jaloane la antrenament"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre transferul brazilianului Luis Phelipe (22 de ani), la FCSB şi cum se va adapta acesta în tricoul noii sale echipe.

Expertul Orange Sport a apreciat discursul jucătorului brazilian dar îl atenţionează cu privire la stricteţea la care sunt supuşi jucătorii liderului din Superliga.

Basarab Panduru: "Pare că are ceva calitate"

Panduru a evidenţiat şi diferenţa dintre primele săptămâni petrecute de un jucător la FCSB şi urmarea lor în cazul unor evoluţii sub aşteptările conducerii clubului.

"Ce degajat e, ce frumos vorbeşte, <<driblez, driblez>>, după 45 de minute când te scoate să vezi când te duci la antrenament, ia driblează jalonul ăsta, te loveşti de el. 

Nu e chiar aşa, pare că are ceva calitate, din ce am văzut noi la Iaşi pare că am văzut o calitate la jucătorul ăsta acum, unde joacă?", a declarat Basarab Panduru la emisiunea Sport Center.

Panduru a vorbit şi despre calitatea sa evidenţiată la Iaşi, dar şi despre importanţa trecerii brazilianului la Salzburg, una dintre marile academii de fotbal la nivel european.

"Cred că eşti bun dacă joci, dacă nu joci, niciunul nu a fost bun care nu a jucat, sigur că va juca fiindcă trebuie să-l vadă pe verde, acolo, trebuie să-l vadă, cât joaca şi cum joacă, pare că ceva are, cred că m-am uitat odată, a fost la un moment dat luat în sutele alea de Salzburg parcă.

Când te ia Salzburg ceva calitate ai, de copil, nu cred că iau ăia fără calitate. La FCSB e mai complicat." a mai spus Panduru.

  • 200.000 de euro au plătit cei de la FCSB celor de la Poli Iaşi în schimbul fotbalistului brazilian în vârstă de 22 de ani.
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului adus de Poli Iaşi din a doua ligă braziliană în vara anului 2023, conform transfermarkt.com

FCSB revine în Superliga pe 22 ianuarie, într-o partidă pe teren propriu împotriva celor de la UTA Arad, de la ora 20:00. 

 

Afla mai multe despre: fcsbbasarab panduruluis phelipe 

viewscnt
Articole similare