Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord! Gică Hagi a transferat de la FCSB. A fost ales de Gigi Becali în faţa lui Ştefănescu, dar semnează cu "Regele"

Acord! Gică Hagi a transferat de la FCSB. A fost ales de Gigi Becali în faţa lui Ştefănescu, dar semnează cu "Regele"

FCSB

Comentarii

FCSB încheie conturile cu încă un fotbalist pe care nu se bazează pentru restul sezonului. Gică Hagi a intrat pe fir şi l-a convins să continue sezonul la Farul Constanţa, unde "Regele" avea doar o singură variantă pe post.

După Damjan Djokovic, FCSB trimite un fotbalist şi la Farul. Fotbalistul pe care Gigi Becali l-a lăsat să plece

Cluburile din Superliga îşi conturează lotul cu care vor aborda restul sezonului.

FCSB este pe primul loc cu 44 de puncte şi i-a adus pe Alhassan, Felipe şi Antwi, pentru cursa decisivă spre titlul Superligii. Farul este ultima echipă pe loc de play-off, cu 30 de puncte, în revenire de formă, iar Gică Hagi încearcă să întărească lotul în această iarnă. 

Aşa cum a obişnuit, Gică Hagi i-a oferit şansa de a reveni unui alt fotbalist cu care a lucrat şi pe care l-a vândut în trecut cu 1 milion de euro. 

Conform Playsport, FCSB şi Farul Constanţa au ajuns la un acord pentru transferul fundaşului stânga Cristi Ganea. Apărătorul lateral de 31 de ani a prins doar opt meciuri la FCSB din septembrie 2023, când a fost alegerea low-cost pentru postul de fundaş stânga. 

La acel moment, FCSB a oferit 1.2 milioane de euro pentru Marius Ştefănescu, pentru a-l transfera de la Sepsi, însă conducătorii echipei din Sfântu Gheorghe n-au acceptat. Ştefănescu ar fi urmat să fie folosit şi în defensivă, iar cel venit în locul său la FCSB n-a convins. 

După patru luni petrecute în Bucureşti, Cristi Ganea revine la Constanţa, acolo unde a avut cea mai bună perioadă a carierei. 

Sursa citată susţine că Farul şi FCSB s-au înţeles mutării, astfel că Gică Hagi va avea încă o variantă pentru postul de fundaş stânga, acolo unde era doar Kiki. 

Anunţul oficial al transferului urmează să fie făcut în curând. 

Din primele informaţii, Gică Hagi i-ar fi dorit "la pachet" pe Cristi Ganea, Denis Haruţ şi David Miculescu

FCSB - LASK Linz, primul meci al bucureştenilor din Antalya

În această perioadă, stafful îi va putea vedea la treabă pe Alhassan şi Felipe, întrucât în privinţa lui Antwi sunt aşteptate actele pentru a pătrunde în Turcia. 

FCSB debutează în stagiul de pregătire din Antalya, într-o partidă cu echipa de pe locul trei din campionatul Austriei, LASK Linz.

Afla mai multe despre: transferuri farultransferuri fcsbcristi ganea fcsbcristi ganea farulgigi becali 

viewscnt
Articole similare