Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MEGA-afacere Hagi-Becali. Trei jucători, OUT de la FCSB, dar semnează cu Farul

MEGA-afacere Hagi-Becali. Trei jucători, OUT de la FCSB, dar semnează cu Farul

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a încheiat prima parte a sezonului de Superligă pe locul 6, cu 30 de puncte,

Aşadar, ”marinarii” sunt nevoiţi să tragă tare în ultimele nouă etape ale sezonului regulat pentru a-şi asigura prezenţa printre cele mai puternice şase formaţii din România şi pentru a ataca o calificare în cupele europene.

Farul vrea trei jucători de la FCSB!

Potrivit ctsport.ro, Gică Hagi i-a solicitat trei jucători finului său, Gigi Becali, în tentativa de a-şi întări echipa în aceasta iarnă: este vorba de fundaşul stânga Cristian Ganea, fundaşul central Denis Haruţ şi atacantul David Miculescu.

Pe Cristi Ganea, alături de care a mai lucrat în trecut, cu rezultate foarte bune, ”Regele” îl vrea gratis, însă nu poate să-i susţină salariul de unul singur, aşa că, cel mai probabil, va încerca să obţină o înţelegere din partea lui Gigi Becali, să-şi împartă plata salariului.

În cazul lui Denis Haruţ şi David Miculescu, Gică Hagi i-ar dori sub formă de împrumut pe cei doi jucători, până în vara viitoare.

Denis Haruţ are şanse tot mai mici să joace la FCSB, deoarece Charalambous şi Pintilii se bazează pe Ngezana, Dawa, Chiricheş şi Lixandru în centrul apărării.

De partea cealaltă, David Miculescu nu se află în cea mai bună formă sportivă a carierei sale şi nu ar fi o idee prea rea să schimbe ”peisajul” şi să meargă într-un loc în care să evolueze mai mult decât o face la FCSB, pentru a acumula experienţă.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristian Ganea, conform transfermarkt.de
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ, conform transfermarkt.de
  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu, conform transfermarkt.de

Afla mai multe despre: miculescuharutganeagigi becaligica hagi 

viewscnt
Articole similare