Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer pe axa FCSB - Poli Iaşi! Leo Grozavu l-a cerut personal: "Ni-l dorim! Acoperă cel puţin trei poziţii"

Un nou transfer pe axa FCSB - Poli Iaşi! Leo Grozavu l-a cerut personal: "Ni-l dorim! Acoperă cel puţin trei poziţii"

Superliga

Comentarii

Leo Grozavu a pus ochii pe un jucător de la FCSB în această iarnă, în încercarea de a se îndepărta de locurile direct retrogradabile.

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Leo Grozavu, a vorbit despre interesul ieşenilor faţă de fundaşul celor de la FCSB, Denis Haruţ. Fotbalistul ajuns la FCSB în 2021 de la FC Botoşani pentru 660.000 de euro este pe lista celor de la Poli Iaşi.

FCSB şi Poli Iaşi s-au înţeles recent pentru transferul brazilianului Luis Phelipe, un atacant lateral în vârstă de 22 de ani. 200.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru jucătorul adus de Poli Iaşi în iulie 2023 de la Atletico Goianiense.

Leo Grozavu a cerut întăriri pe mai multe posturi, iar Denis Haruţ ar rezolva situaţia mai multor posturi în linia defensivă, întrucât Haruţ a evoluat fundaş central, dar şi fundaş dreapta pe parcursul carierei sale.

"Perioada de pregătire e foarte scurtă şi va trebui să fim foarte eficienţi din toate punctele de vedere. Şi la pregătire, şi la transferuri, iar jucătorii care vor veni să fie cât mai aproape de ceea ce ne dorim noi. Nu prea avem voie să dăm greş.

Dar e destul de dificil, pentru că iarna e mai greu. În general jucătorii buni, cu calitate, au echipe. Avem mai multe poziţii pe care căutăm jucători care să ridice nivelul echipei.

Fundaş central, o dublură la fundaş lateral, în atac, jucători de bandă ne lipsesc cu desăvârşire. Sunt şi jucători care au venit în vară şi mă aşteptam la un randament mai ridicat al lor, să ridice un pic nivelul echipei.

Nefăcând-o, e clar că acum găurile sunt mult mai multe. Va trebui să ne pregătim foarte bine şi cu ce avem la dispoziţie. Dacă nu vom găsi să transferăm, va trebui să ducem campionatul la bun sfârşit", a declarat Leo Grozavu, conform Prosport.

Leo Grozavu: "Aş fi interesat să-l cooptăm pe Denis Haruţ"

„Sigur că ni-l dorim pe Haruţ. Joacă pe mai multe poziţii, e un jucător care acoperă cel puţin trei poziţii. În momentul de faţă trebuie să ne îndreptăm spre astfel de jucători care acoperă mai multe poziţii, pentru că e destul de dificil să transferăm acum pe fiecare post. Da, aş fi interesat să-l cooptăm pe Denis Haruţ”, a mai spus Leo Grozavu.

 

Afla mai multe despre: leo grozavupoli iasifcsbdenis haruttransferuritransfer 

viewscnt
Articole similare