Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încep asaltul pentru play-off! U Cluj s-a reunit şi a plecat cu 25 de jucători în cantonamentul din Antalya. Pe cine a chemat Ioan Ovidiu Sabău

Încep asaltul pentru play-off! U Cluj s-a reunit şi a plecat cu 25 de jucători în cantonamentul din Antalya. Pe cine a chemat Ioan Ovidiu Sabău

U Cluj

Comentarii

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a convocat 25 de jucători pentru stagiul de pregătire din Antalya. Printre aceştia se află şi trei juniori din Academia FC Universitatea Cluj, anunţă formaţia clujeană.

Universitatea Cluj are 25 de jucători pentru stagiul din Antalya

  • Portari: Plamen Iliev, Andrei Gorcea, Iustin Chirilă (junior U18).
  • Fundaşi: Andrei Peteleu, Bogdan Mitrea, Andrei Piţian, Lucas Masoero, Thalisson Kelven, Bogdan Vătăjelu, Alin Techereş (junior U17).
  • Mijlocaşi: Ovidiu Bic, Gabriel Simion, Kevin Doukoure, Robert Silaghi, Roger Junio, Alexandru Chipciu, Dan Nistor, Doru Popadiuc, Valentin Gheorghe, Marco Fossati.
  • Atacanţi: Daniel Popa, Alexandru Cîmpanu, Ianis Stoica, Filip Ilie, Emanuel Baciu (junior U18).

Dorinel Oancea nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya din cauza accidentării suferite pe finalul anului trecut. Fundaşul a rămas în România, unde continuă procesul de recuperare.

Complexul de 5 stele IC Hotels Santai este casa „studenţilor” în cele 10 zile de cantonament, perioadă în care sunt programate trei jocuri de pregătire:

  • ”U” vs. Kocaelispor (locul 2 în a doua ligă din Turcia) – 07.01.2024, 14:00 (ora României)
  • ”U” vs. FK Partizani (locul 2 în prima ligă din Albania) – 09.01.2024, 16:00 (ora României)
  • ”U” vs Sabail (locul 5 în prima ligă din Azerbaijan) – 12.01.2024, 16:00 (ora României)

Revenirea din cantonamentul din Antalya este programată pe 13 ianuarie.

Primul meci oficial din 2024 va avea loc pe 20 ianuarie, când FC Universitatea Cluj primeşte vizita celor de la FC Hermannstadt, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: u cluj superligau cluj cantonament iarnaioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare